Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još kasniji datum

Presude generalima krajem ožujka ili početkom travnja

gotovina-novi
Arhivska fotografija
30.11.2010.
u 18:52

Premda ni ta informacija još nije službena, odvjetnik Mikuličić drži je točnom

Nakon što je postalo izgledno da će presuda trojici hrvatskih generala biti izrečena u veljači iduće godine, posljednje neslužbene informacije govore da će Ante Gotovina, Ivan Čermak i Mladen Markač presude doznati još kasnije.

- Nazvali su nas iz Haaga i neslužbeno nas obavijestili da će presude generalima biti izrečene ili u zadnjem tjednu ožujka ili u prvom tjednu travnja - kaže Goran Mikuličić, glavni odvjetnik M. Markača.

Premda ni ta informacija nije još službena, Mikuličić je drži točnom. Ne smatra to odgodom jer sudsko vijeće nikada nije reklo da će presude hrvatskim generalima biti u prosincu (kako je bio najavio predsjednik suda P. Robinson), a sucima nekad treba i više od pola godine od završetka procesa da bi donijeli presudu.

Komentara 13

Avatar Aristarh
Aristarh
19:04 30.11.2010.

Čekaju referendum o ulasku Hrvatske u EU ne bi li dodatno presudom isprovocirali Hrvatski narod i ne bi li kojim slučajem referendum bio negativan. Sanjaju Englezi o tome i šalju i Kraljicu u Sloveniju u tom cilju. Kraljica neda nikako da se i spominje Austrougarska u EU....

Avatar Aristarh
Aristarh
19:06 30.11.2010.

Što je Stepinac za crkvu u Hrvata. To je Gotovina za slobodu u Hrvata. Ma tko može tu išta da napravi štete. Nitko pa ni engleski dvor. Vrijeme radi za Gotovinu a protiv engleskog utjecaja u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
19:22 30.11.2010.

march or die...to je politika EU prema RH .... svakoj ptici na grani je jasno da nas polako,sistematski mrve. nije ovaj datum slucajan,poklapa se sa onim drugim clankom o zavrsetku pregovora,sve je to igra macke i misa(a da smo mi mis, to bi nasim politicarima trebalo biti jasno)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije