Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cenzura na djelu
Povratak na članak

Press otpustio Arsenijevića nakon gostovanja u Nedjeljom u 2

Srbijanski list dao je otkaz proslavljenom novinaru, kritičaru srbijanske državne politike

Komentari 11

OB
-obrisani-
18:41 18.11.2011.

pročitah sporni članak, koji razotkriva svu bijedu današnjih neo-liberalnih sustava, koji se u tranzicijskim zemljama naših prostora, svode na divlji kapitalizam, besćutnu eksploataciju i pljačku nemoćne većine od strane poslodavaca, trgovaca i političara i tvore tzv. \"kulturu neplaćanja\" - izbjegavanja podmirenja dugova prema poslovnim subjektima i državi od strane upravo tih imućnijih slojeva - klase poslodavaca, vlasnika i trgovaca - mešetara

VL
OB
-obrisani-
18:42 18.11.2011.

Naravno, nad takvim se pojedincima, koji razotkrivaju bolne istine - svuda sprovodi negativna slekcija

VL
TH
thekurcula
22:45 18.11.2011.

Ako se možeš identifikovati kao Srbina, pa pljuješ po Srbiji i Srbima, odavno se pokazao veoma lukrativan posao. I jedan broj Srba, pod parolom da pare nemaju ukusa i mirisa, svojski je prionulo na taj posao. U tom društvu je i gore pomenuti gospodin. I šta sad? Mislim, to što je dobio otkaz. On sigurno neče ostati na ulici jer se do sad dosta \"nafatirao\" a, uostalom, može da radi kao pošteni srpski novinar za neke hrvatske novine. Evo, primite ga vi da vam piše kolumne o istini o Vukovaru.

VL
Avatar My Style
My Style
23:53 18.11.2011.

Otkaz je prava mera iako su trebali reci pravi razlog i onda ga isprasiti !! Dakle, svi ti vama dragi gosti- Sonja Biserko, Zarko Korac, pomenuti gospodin, Nenad Prokic, Dejan Anastasijevic, Natasa Kandic, Srdja Popovic etc - koji mrze Srbiju vise od vas ili je barem ne vole- u Srbiji zajedno imaju 1-2% podrske i potpuno je bezveze da ih zovete u emisije jer to je kao kada gostuju vasi novinari srbomrsci samo eto pricaju ekavicom !! Dakle, zovite nekoga ko vam nece potvrditi sve sto podvalite i koji ce vam u emisiji biti opozicija !! Jedino to bi imalo smisla !!

VL
MR
mrvecdam
04:50 19.11.2011.

svake godine u emisiju ned.u 2 dolazi jedan,te isti otpad iz Srbije i tako laprdaju ukrug godinama.crvati traze podobne ove sotone,da bi culi ono sto zele cuti.na ovakve smradove u Srbiji niko vise i ne obraca paznju,a kod crvata su zvijezde.bolesnici.

VL
Avatar My Style
My Style
12:51 19.11.2011.

Najbolje mi je ovo \"proslavljeni\" novinar !! Ne znam samo gde ?? Inace, kriticara drzavne politike u Srbiji ima na tone ali zovite vec nekoga u emisiju koji vam nece terati vodu na vodenicu !! Mislim, u Srbiji biti neko ko podrzava hrvatsku propagandu jeste nesto najgore sto mozete biti !! Nece vas niko dirati fizicki ali ce vam ugled biti daleko ispod nule !!

VL
OB
-obrisani-
18:14 19.11.2011.

Za razliku od ovog čestitog srbina (ma jel to moguće....), naš \"rvat\" jergović, sigurno neće nikad dobiti otkaz, jer su njegovi uradci u skladu sa vremenom Nove praveDNOsti potpune abolicije svih srpskih zločina i nametanja Hrvatima kompleksa vječite kolektivne krivice za ustaške zločine

VL
PO
poirot
22:10 19.11.2011.

Kada su novinari pitali jednu babu Srpkinju, kojoj su ustaše zaklale sedmoro dece šta misli o Hrvatima, rekla je \"eh, dete moje, nisu to bili Hrvati nego ustaše\". Problem je proustaška vlast u HR koja vitla Srbe već 20 godina, a bogami i Hrvate, sami Hrvati nisu problem.

VL
PB
predrag borna
05:11 20.11.2011.

Vrlo simpatičan čovjek Nezavisan intelektualac ...a to je uvijek nezahvalna (pa i opasna) uloga u ruralnoj sredini.

VL
DZ
dzukaficuka
22:38 20.11.2011.

Daj boze pravde Tadic VERITAS Savo Strbac nisu zadovoljni da pace ogorceni.taj covijek bi se trebao pazit mislim zdravlje ovi ce smaknuti jer on puno istine govori i to JAVNO za Politicare u Srbiji jako opasno jer bi ih Drzavno Odvijetnistvo molo zvati na razgovor jer su ocito u sosu i pored toga Sribija ima internacionalnu tuzbu i puno Srba u Hagu .Jos bi samo falilo da na trzistu izade one Video kazete di su Srbi snimali silovanja bucenja ubijanja klanja sa kasiku.Zato je on dobijo otkaz to je im naredeno od novog vozda Tadica inace ce i njima nesto smijestiti

VL
ST
Stormbringer
06:52 21.11.2011.

Ovakva vijest trebala bi dobiti više pozornosti u našim medijima. To dokazuje da je u Srbiji još uvijek pročetnička politika na djelu. Čovjek koji je javno osudio agresiju na Hrvatsku diskriminiran je u svojoj zemlji. Svaka čast svakom poštenom čovjeku u Srbiji koji pošteno radi i ne napada susjede, ali takvi nisu \"popularni\" među velikosrbima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.