Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO IM PLAN

Prerušile se u časne sestre kako bi krijumčarile kokain

Blanka Vlašić
Foto: Reuters
1/2
07.05.2013.
u 16:44

Nervozne djevojke ispod halja su skrivale ni manje ni više nego dva kilograma kokaina

Kolumbijski policajci zacijelo su bili nemalo iznenađeni kada su ispod halja časnih sestara pronašli ni manje ni više nego dva kilograma kokaina. Naravno, nije bila riječ o pravim časnim sestrama, već o tri djevojke koje su uhvaćene po slijetanju na karipski otok San Andreas, prenosi Huffington Post.

Policijski kapetan Oscar Davila rekao je kako su tri djevojke izgledale nervozno, a i halje su mu čudno izgledale. Nakon što su im policajci pronašli pakete kokaina pričvršćene za noge, djevojke su briznule u plač i počele pričati o svojoj teškoj financijskoj situaciji.

Sve tri djevojke uhićene su u subotu i zatvorene pod optužbom za krijumčarenje droge. San Andres se inače nalazi blizu nikaragvanske obale, uz rutu koju već dugo koriste krijumčari kokaina iz Kolumbije.

>> Časna ukrala 128.000 dolara pa sav novac prokockala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije