Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloporaba droga

Preprodavali marihuanu i amfetamine

'za zag.....28.09.2004......varazdin... droga....ovisnost......mladi....marihuana snimio marko jurinec'
Marko Jurinec/Pixsell
20.01.2012.
u 11:35

Sva su četvorica uz kaznenu prijavu dovedena sucu istrage koji im je odredio 30-dnevno zadržavanje

Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 26, 23, 22 i 24 godine zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Kako se osnovano sumnja, 26-godišnjak s novomarofskog područja u razdoblju od sredine rujna prošle godine do 18. siječnja ove godine  u više je navrata od 22-godišnjaka s područja Zagreba kupovao radi preprodaje neutvrđenu veću količinu amfetamina i marihuane koje je zatim prodavao konzumentima s područja Varaždina i Novog Marofa te je davao na uživanje većem broju osoba u više navrata i na raznim lokacijama.

Također je utvrđeno da je 23-godišnjak s područja Varaždina u više navrata prodavao manje količine  amfetamina i marihuane konzumentima s područja Varaždina i davao je na uživanje većem broju osoba, dok je 22-godišnjak od zasad nepoznatih osoba s područja Varaždina radi preprodaje kupovao  marihuanu u količinama od 50 grama te je prodavao većem broju osoba s područja Varaždina i u više navrata je davao na uživanje  u prostoru na svojoj adresi stanovanja. Utvrđeno je i da je 24-godišnjak više desetaka puta u svojoj kući te na raznim lokacijama u Varaždinu davao na uživanje marihuanu većem broju osoba.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretraženi su stanovi, kuće, vikendice i automobili kojima se koriste osumnjičenici. Pronađeni su mobiteli, digitalne vage, nargile i drugi pribor za konzumaciju te ukupno 23,5 grama  marihuane.

Sva su četvorica uz kaznenu prijavu dovedena sucu istrage koji im je odredio 30-dnevno zadržavanje.

Komentara 2

OS
osddos
13:03 20.01.2012.

pratili ih i ovi padnu sa 24 grama trave.pa to je premalo ako uzmemo u obzir koliko su bili angažirani da ih pokupe.totalno nebitno za državu.hvataj one koji donose na desetine kila,a ne 4 klipana sa po 5,5 grama travee po glavi.sad će popušit zatvor na osnovu izjava kupaca.

MA
mareiaco
14:45 20.01.2012.

Pa ko je kriv za to .Zemlja od četiri milijona stanovnika pa da se u njoj nemože otkrit ko truje našu mladež,malo sutra.Da policija i sudstvo radi svoj poso nebi bilo droge na ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije