Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka davida dragičevića
Povratak na članak

'Premjestit ćemo Davidovo tijelo u Austriju da ne počiva u mafijaškoj državi'

'Davor i ja ne želimo da naše dijete, David, ostane u zločinačkoj, privatnoj, mafijaškoj državi'

Komentari 14

DU
Deleted user
11:17 28.01.2019.

Znaci sad su ovi prosvjednici skuzili da je RS zločinačka i mafijaška drzava? To je bila od pocetka postojanja jer je stvorena od zlocinaca i mafijasa koji su svi zavrsili u Haagu

VL
MA
mare100
10:41 28.01.2019.

Dotična da ste vi vaš muž učestvovali i stoti dio dok vam je dijete bilo živo u njegovu razvoju i odgoju koliko sad poslije smrti mislim da do tragičnog ishoda ne bi ni došlo.Znam teško je na daj bože nikomenikome ali tražiti krivca u svakome , a ne sagledati svoje sopstvene pogreške nije dobro.Eto sutra kad ga prebacite u drugu državu na vječni počinak vi će te naći nešto drugo s čime niste zadovoljni i opet ništa neće štimati.Mi mnogi samo isto osjetili možda teške tragedije i gubitke u početku svi bi lajali i na mjesec i okrivljivati sve oko sebe,ali svaki čovjek treba nastaviti dalje jer živ u grob ne možeš.Od gorčine i bijesa put vodi u propast ,a svoje dijete nećete vratiti među žive to nek vam je jasno.

VL
Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
20:40 27.01.2019.

Opet ovi s istoka .... A da ga pokopate u bratskoj Srbiji?

VL
Avatar mason
mason
20:40 27.01.2019.

Na truli zapad.Zasto ne u majcicu Russiju.

VL
SO
sokodnaranče
20:22 27.01.2019.

Austrija je isto mafijaška drzava samo što to tamo nitko nezna..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.