Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Ljubljanskoj

Vozač škode umro u bolnici, vozač kamiona priveden

Prometna nesreća na Ljubljanskoj
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
18.01.2015.
u 11:36

Vozač škode je prevezen u bolnicu gdje je nakon par sati preminuo, dok su vozač kamiona, koji je priveden na policiju, i njegov suputnik lakše ozlijeđeni

Nikola B. (33), vozač škode fabie karlovačkih tablica, preminuo je u subotu navečer u KB Sestara milosrdnica od ozljeda zadobivenih u stravičnoj nesreći koja se u subotu oko 14 sati dogodila na Ljubljanskoj aveniji. Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak, upravljajući kamionom zagrebačkih oznaka u smjeru istoka, u jednom trenutku kotačima zahvatio rubni kamen. Uslijed toga je izgubio kontrolu nad upravljačem te te je sletio s kolnika preko rubnog kamena i mekog terena, da bi se potom vozilom vratio u traku za suprotni smjer. Prednjim lijevim dijelom vozila naletio je na prednji lijevi dio škode fabie, a od silne udarca škoda je smrskana gotovo do neprepoznatljivosti.

Vozač škode je prevezen u bolnicu gdje je nakon par sati preminuo, dok su vozač kamiona, koji je priveden na policiju, i njegov suputnik lakše ozlijeđeni.

>> Teška nesreća na Ljubljanskoj: Vozač auta kritično nakon sudara s kamionom

Komentara 9

SA
samoborka
16:41 18.01.2015.

Jucer sam prolazila pored tog auta, strasno. Svakome se moze dogoditi pogreska i trenutak nepaznje i ne znam sto je omelo pozornost vozaca kamiona, ali govorim opcenito...ljudi, ZASTO razgovarate na mobitel dok vozite?! Neki od vas stovise i tipkaju smss dok vozite! Zasto!? Radi bezveznih razgovora vi dovodite zivote u opasnost! Zatim, za volanom se pusi, jede..brblja, svadja sa suputnikom..ma sve se radi samo se ne pazi na promet i cestu! Zasto ste tako neodgovorni!? Na kraju krajeva, vi izlazete i svoj vlastiti zivot opasnosti. Zar vam je zelja ostaviti svoj zivot ili noge, ruke na nekom kolniku i ostaviti same svoju djecu i obitelj? Ili se sve to Vama, nepogresivim vozacima s refleksima divlje macke, takve stvari ne mogu dogoditi? Da...tako su mislili i svi oni koji su sada prekriveni zemljom i hladnom mramornom plocom.

Avatar kvaternik
kvaternik
13:02 18.01.2015.

mobitel

NO
novkovka
09:00 19.01.2015.

žalosno da opet pogine onaj koji nije kriv za nesreću.a krivac će dobiti možda 1god.zatvora i opet voziti.a mladog vozača škode više nema.sućut obitelji i zaručnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije