Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIREKTOR PROGRAMA

Preminuo novinar i urednik Hrvatskog radija Domagoj Veršić

Zagreb: Joško Martinovi? posthumno dobio nagradu za životno djelo
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
14.02.2023.
u 23:07

Dobitnik je HRT-ove nagrade Ivan Šibl 2011., kao i HND-ove nagrade Marija Jurić Zagorka za najbolje uređenu emisiju 2004. godine

Dugogodišnji novinar i urednik Hrvatskoga radija Domagoj Veršić umro je u 77. godini nakon duge i teške bolesti, objavila je u utorak navečer Hrvatska radiotelevizija (HRT). Cijeli svoj radni vijek proveo je na radiju - bio reporter, urednik Večernjega te informativnog programa, urednik multimedijskog programa Glas Hrvatske te od 2004. do 2007. direktor programa Hrvatskoga radija.

Veršić je diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Od 1973. bio je vanjski suradnik, a od 1979. reporter i urednik u emisijama Semafor 2, Zeleni megaherc i drugima.

Od 1986. bio je odgovorni urednik redakcije Večernjega programa, od 1993. urednik u Informativnom programu, a od 2001. odgovorni urednik. Od 2004. do 2007. bio je direktor programa Hrvatskoga radija. 

Dobitnik je HRT-ove nagrade Ivan Šibl 2011., kao i HND-ove nagrade Marija Jurić Zagorka za najbolje uređenu emisiju 2004. godine. 

VIDEO Tužni prizori snimljeni dronom sjeverno od grada Idlib u Siriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije