Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna priča

Preminuo dvogodišnji dječak koji je bio kum roditeljima na vjenčanju

bengalski tigar
Foto: AFP
1/2
06.08.2013.
u 14:47

Samo tri dana nakon jednog od najtužnijih vjenčanja ikad viđenih preminuo je Logan Stevenson

Samo tri dana nakon jednog od najtužnijih vjenčanja ikad viđenih, Logan Stevenson, dvogodišnji dječak koji je bolovao od leukemije, preminuo je.

Tužnu vijest prenijela je njegova majka Christine Swidorsky na svom Facebooku.

– Danas je Logan teško disao. Pozvala sam liječnika, koji je rekao da će vjerojatno umrijeti. Sean i ja smo ga cijeli dan držali u rukama, bio je pod lijekovima te ga nije ništa boljelo i onda u 8.18 moj sin je udahnuo po posljednji put u mojim rukama. Vrlo sam tužna i uznemirena i u nevjerici. On je sada s anđelima i više ga ne boli. Nema više bolesti, nema više bolnica. Volimo vas sve, zbog vaših molitvi, hvala što se brinete, blagoslovio vas Bog. A najviše neka blagoslovi Logana, vidjet ću te u snovima, moj sine – napisala je njegova majka na Facebooku.

Christine Swidorsky i Sean Stevenson odustali su od planiranog datuma vjenčanja u srpnju 2014. nakon što su saznali da njihov sin ima još manje od tri tjedna života. Par je želio da Logan prisustvuje vjenčanju i bude im kum.

>>Je li ovo najtužnije vjenčanje ikad viđeno?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije