Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo Ante Baković, jedan od utemeljitelja HDZ-a i predsjednik odbojkaškog saveza

Zagreb: Svečano otvorenje novog ureda Hrvatskog odbojkaškog saveza
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
06.01.2023.
u 22:11

Tužnu vijest potvrdio je zagrebački ogranak Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr Franjo Tuđman

Ante Baković, jedan od utemeljitelja HDZ-a i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza umro je u 55-godini, izvijestili su iz te stranke, a sućut obitelji izrazio je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković naglasivši kako je bio istinski domoljub te čovjek velikog srca i duše.

"S velikim žaljenjem primio sam vijest o preranom odlasku našeg Ante, kojeg sam izuzetno cijenio. Kao utemeljitelj HDZ-a, koji je dobro poznavao prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana i s njim surađivao, uvijek se čvrsto zauzimao za vrijednosti naše stranke te boljitak Hrvatske i hrvatskog naroda u BIH", naglasio je Plenković.

Baković je, kako je istaknuo, bio istinski domoljub, čovjek velikog srca i duše, kojeg optimizam nije napuštao ni u najtežim danima te čovjek silne energije koji je uvijek nastojao pronalaziti rješenja i vjerovati u njih.

"Kao predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza neumorno je radio na razvoju hrvatske odbojke i sporta u cijelosti, kao i stvaranju kvalitetnijih uvjeta hrvatskim odbojkašicama i odbojkašima.U ovim teškim trenucima za vašu obitelj, molim vas primite iskrenu sućut uime HDZ-a i moje osobno", stoji u sućuti koju je obitelji uputio predsjednik stranke Andrej Plenković.

Komentara 19

PO
poluvodič
23:18 06.01.2023.

Najjace mi je kad vidim ovako bizarna radna mjesta nekih ljudi u Hrv.. Tipa izmišljam sad, bivši ministar financija, sada direktor saveza košarkaša s invaliditetom.. Ti uhljeboidi samo s jedne fotelje na drugu, posao uopće nije bitan, bitno da ima rodijaka koji će mu srediti posal. Ka i Kolinda sada.. Čime se to ona sada bavi, i kako i zašto?

DU
Deleted user
23:16 06.01.2023.

Smrt adezeovca nikako ne može biti tužna vijest 🤣🤣🤣🤣🤣

SP
Stari panj
02:06 07.01.2023.

Ovaj je imao veze s odbojkom kao i svojedobno Sandi Šola s rukometom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije