Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTERO DJECE OSTALO BEZ MAME

Preminula majka Marijete, jedine u Hrvatskoj oboljele od rijetkog sindroma

Marijeta Bugarin
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
1/3
10.05.2019.
u 00:14

Marijeta je 2015. godine u SAD-u podvrgnuta operaciji zbog rijetkog Parry-rombergova sindroma

Nakon teške bolesti, preminula je Valentina Smoljanović (43), javnosti poznatija kao hrabra majka 15-godišnje djevojčice Marijete Bugarin, jedine u Hrvatskoj oboljele od iznimno rijetkog Parry-rombergova sindroma. Tužnu vijest objavili su večeras na Facebooku njezini prijatelji. Valentina je majka šestero djece.

“Sutra (nadam se) konačno vizita i saznanje šta se iskompliciralo, gdje, zašto i kako dalje (spajaju se prvi maj i vikendi cccc). Nemam vremena, nemam hrabrosti, nemam ludosti dovoljno da odustanem od borbe za djecu, za život, za dostojanstvo”, bilo je posljednje što je Valentina, uz fotografiju iz bolnice, objavila na svojem Facebook profilu prije četiri dana.

Marijeta je 2015. godine u SAD-u podvrgnuta operaciji zbog rijetkog Parry-rombergova sindroma. Obitelj je isticala kako su time dobili nekoliko godina nade i očekivanje kako će djevojčica što prije biti spremna i za nove operacije. Inače, u svijetu je samo 680 osoba oboljelo od te autoimune bolesti

Da stvar bude još gora, teška srčana bolest nakon toga dijagnosticirana je i Marijetinu starijem bratu (16). Obitelj sada više od svega treba pomoć i utjehu u teškim vremenima koja slijede.

Ključne riječi

Komentara 12

IB
Istina-boli
01:57 10.05.2019.

Koliko su ostala djeca stara,kako se moze donirati novac,mozda i ostale potrepstine,odjeca,hrana,zna li itko?Hvala!

IB
Istina-boli
01:55 10.05.2019.

Hrabra zeno,lavice,pocivaj u miru! Obitelji iskrena sucut!

Avatar Dumen
Dumen
14:11 10.05.2019.

Dajte račun da uplatimo koliko tko može, kao za Noru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije