Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispitan

Luki Ivecu (18) određen istražni zatvor, noćas preminula i četvrta žrtva teške nesreće

 Privodjenje Luke Iveca koji je u nedjelju izazvao prometnu nesrecu u kojoj su cetiri osobe izgublie zivot
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/7
06.09.2016.
u 18:35

Teška nesreća dogodila se u nedjelju oko 20.24 sati na Varaždin Bregu. U nesreći je sudjelovalo više vozila, poginule su četiri osobe

Na Županijskom sudu u Varaždinu ispitan je 18-godišnjak Luka Ivec koji je u nedjelju navečer na državnoj cesti D-3, u mjestu Turčin, skrivio prometnu nesreću i uzrokovao smrt četiri osobe. 

Istražna sutkinja odredila mu je 30 dana istražnog zatvora, a mladom vozaču nije ponudila blažu mjeru ili jamčevinu. Ivec će biti u pritvoru kako ne bi ponovio djelo ili utjecao na svjedoke nesreće.

A danas u 00.21 sat iz odjela intenzivne njege varaždinske Opće bolnice zaprimljena je obavijest da je 60-godišnja žena, koja je stradala u prometnoj nesreći u nedjelju u Turčinu kod Varaždina kao suputnica na motociklu, preminula od zadobivenih ozljeda. Time je broj poginulih u toj nesreći narastao na četiri.

Podsjetimo, teška nesreća dogodila se u nedjelju oko 20.24 sati na Varaždin Bregu. U nesreći je sudjelovalo više vozila, poginule su tri osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno. Dvije osobe poginule su na mjestu nesreće, a jedna je preminula kasnije u bolnici u Varaždinu.

Nesreća se dogodila na usponu prema hotelu Lagus.

Policijska uprava varaždinska potvrdila je da je nesreću u kojoj su sudjelovala dva automobila i dva motocikla skrivio 18-godišnji vozač koji je u nepreglednom zavoju pretjecao preko pune linije.

> > Teška nesreća kod Varaždina: 18-godišnjak pretjecao preko pune linije, poginule tri osobe

> > Prometni stručnjak: Da imamo vinjete, vjerojatno barem jedan poginuli ne bi bio na tom mjestu

Ključne riječi

Komentara 91

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:57 06.09.2016.

Zbog 18-godišnjeg balavca i njegovog pres_ravanja četvero ljudi je u mrtvačnici

WC
wolf_cro
12:18 06.09.2016.

Godinama sam živio u Varaždinu tako da tu cestu znam kao svoj džep. Oduvijek je tuda bilo divljaka, a cijela dionica do Marofa je prepuna nepreglednih zavoja. U sličnoj sam se situaciji našao pred koju godinu, kad sam se vraćao sa Špancira. Na tom istom usponu pretječem šleper, kad preko pune crte proleti ljakse u nekom Golfu trici GTI (s prikladnom turbo ljakse glazbom na razglasu). I gdje je on žurio - na onu malu benzinsku gore. Ni 50 metara nije mogao izdržati bez divljanja. Šteta četiri ljudska života, a radi krk.ana koji će za godinu-dvije opet divljati i moguće ponovo nekog ubiti.

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
19:07 06.09.2016.

Poznavajući naše pravosuđe ne gine mu uvjetna kazna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije