Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Epilog još jedne Plenkovićeve katastrofalne kadrovske odluke

12.12.2023. u 16:39

Dosadašnji Plenkovićev dvostruki premijerski mandat, koji Plenković vidi kao neprekinuti niz velebnih uspjeha i povijesnih postignuća, mogao bi biti upamćen i kao nepregledan niz teških kadrovskih promašaja. Ministar Filipović, čije političko nesnalaženje i neiskustvo premašuje jedino njegova nezajažljiva ambicioznost, samo je zadnji takav primjer.

Komentara 5

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
17:53 12.12.2023.

Rođo Filipović je s Pala, Republika Srpska, i kao takav odmah ima posebno mjesto u briselskom srcu.

SL
slonko
17:39 12.12.2023.

I sad će se Filipović vrati na katedru na Ekonomskom fakultetu i učiti studente!

NE
NervozniPoštar
17:43 12.12.2023.

Glavni problem koji je temelj i ove afere je to što država ima previše novaca. Čemu služi reklamiranje državnih tvrtki u medijima? Plenković je trebao PDV smanjit na 24% i onda ne bi bilo ovog obilja novaca u proračuna koji se onda troši nenamjenski, a puno toga završi i u privatnim džepovima,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije