Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvredljivi i rasistički natpis

Premijer o sramotnom transparentu: To je neprihvatljivo i za svaku osudu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetio je Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
12.06.2020.
u 14:10

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je kako policija radi na ovom slučaju

Premijer Andrej Plenković oštro je osudio fotografiju zagrebačkih navijača koju je jutros objavilo Srpsko nacionalo vijeće, na kojoj poziraju s uvredljivim i rasističkim natpisom

"Najoštrije osuđujem takve stvari. Tome nema mjesta u javnom prstoru i to je za svaku osudu. Za mene tu nema dilema, neprihvatljivo je i za svaku osudu", rekao je predsjednik Vlade Andrej Plenković u Vukovaru kometirajući navijački transparent napominjući kako ga do toga trnutka nije bio vidio.

Video: Davor Božinović o migrantima i sramotnom transparentu

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je kako policija radi na ovom slučaju. "Policija je aktivno angažirana na tom slučaju, to mi je javio ravnatelj policije. Ako se radi o kriminalističkom istraživanju tu su informacije dozirane zbog istrage. Treba utvrditi činjenice, kao ministar unutarnjih poslova ne mogu imati te informacije, policija radi svoj posao", kazao je. Rekao je da će policija riješiti ovaj slučaj, kao i svaki koji poziva na nasilje i etničku netrpeljivost i u to ne treba ni malo sumnjati.

 

Ključne riječi

Komentara 34

DD
duda.dudica
14:45 12.06.2020.

Žalosno je da dan danas ljudi jedni druge mrze zbog boje kože, nacionalnosti, vjere ili sekusalnosti.. žalosno!

Avatar KALIMERO
KALIMERO
15:09 12.06.2020.

U kampanji se uključio i SDS Milorada Pupovca podmetanje plakata. Svatko igra svoju dobro znanu igru

DU
Deleted user
16:07 12.06.2020.

Citiram Ivana Bečvardija (SDP) prije mjesec dana kada policija nije na to reagirala: (citat) " „Predsjedniče j….im m….. Ustašku ima nas više nego njih. Bravoo. Opet treba blejburg dok vas se ne iskorijeni" (kraj citata)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije