Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporne dizalice

'Premijer nije rekao da je dizalice u riječkoj luci kupila bivša vlada'

Hrvoje Burić
Goran Kovacic/PIXSELL
06.05.2013.
u 13:51

Burić zamjera premijeru što je za posjeta Rijeci, kada je obišao riječku luku i pustio u rad dvije nove dizalice, "zaboravio" reći da je nabavu dizalica vrijednih pet milijuna eura još prije dvije godine ugovorila bivša HDZ-ova Vlada

Kandidat HDZ-a za riječkog gradonačelnika Hrvoje Burić poručio je danas iz Rijeke predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću da se "ne kiti tuđim perjem" i pozvao ga da, ako se želi dokazivati , što prije pokrene gradnju Pelješkog mosta.

Burić zamjera premijeru što je za posjeta Rijeci prošloga petka, kada je obišao riječku luku i pustio u rad dvije nove dizalice, "zaboravio" reći da je nabavu dizalica vrijednih pet milijuna eura, kao i Rijeka Gateway projekt u sklopu kojega se financira kontejnerski terminal na Brajdici, još prije dvije godine ugovorila bivša HDZ-ova Vlada čiji je ministar Ivan Šuker i potpisao ugovor sa Svjetskom bankom, a aktualni gradonačelnik Vojko Obersnel , podsjetio je, tada je bio uvrijeđen što nije pozvan na potpisivanje ugovora.

- Apsolutno nije korektno od premijera Milanovića da dolazi u Rijeku , da reže vrpce, a ne spominje zasluge bivše Vlade i svih onih u Luci i Lučkoj upravi koji su radili na razvojnim projektima luke prije nekoliko godina, a koji se danas realiziraju - kazao je Burić. Dodao je i da mu je drago da Milanovićeva Vlada ne može zaustaviti projekte bivše Vlade što je, naglasio je Burić, čvrst dokaz brige HDZ-a o Riječanima i razvoju Rijeke.

>>'Nismo rekli da je 100%. Neću otvoriti gradilište bez novca'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije