Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalne kampanje

'Premijer Milanović daje kafanska obećanja'

HSS (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
08.05.2013.
u 12:02

Gospodine premijeru, trebali biste biti premijer svih građana, a ne samo svojih kukuriku prijatelja, poručuju iz HSS-a

HSS osuđuje djelovanje premijera Milanovića koji u lokalnoj kampanji troši novac građana Hrvatske i pod pratnjom i osiguranjem održava stranačke ''mitinge'', poručio je predsjednik HSS-a i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg u priopćenju. 

- Gospodine premijeru, trebali biste biti premijer svih građana, a ne samo svojih kukuriku prijatelja, pa kad kao premijer dolazite u hrvatske gradove, barem biste se iz pristojnosti  trebali javiti lokalnim upravama, osim ako niste u privatnom ili stranačkom posjetu", piše u priopćenju Hrg. 

– Premijeru, je li vaš posjet Križevcima bio stranački ili državnički? Jeste li isprazna obećanja o gradnji nekih lokalnih cesta davali kao premijer ili predsjednik SDP-a? Znate li, gospodine premijeru, da ste na izmjenama Državnog proračuna smanjili sredstva za financiranje županijskih uprava za ceste sa 240 na 120 milijuna kuna? Znate li da sam kao zastupnik HSS-a u Hrvatskom saboru dao amandman da se ta sredstva ne skidaju, koji niste prihvatili? Kako onda možete na "kafanskim" razgovorima obećavati, i lagati, da ćete modernizirati ceste za koje nemate novca, a čak ne znate ni gdje se približno nalaze? Znate li, gospodine premijeru, da na području Križevaca ima sela koja su na neasfaltiranim lokalnim i županijskim cestama? Naravno da ne znate, jer vi živite u svom svijetu obilja i nemate pojma kako žive hrvatski građani – zaključuje Hrg.  

>>'Ljudi su siti velikih riječi i obećanja, o nama govore djela'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije