Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjepivo Moderna
Povratak na članak

Prema američkom istraživanju učinkovitost cjepiva Moderna nešto manja od početne

Cjepivo Moderne nešto se slabije bori protiv novih varijanti virusa, ali svejedno donosi zadovoljavajuće rezultate

Komentari 3

SI
sisavac
11:58 15.04.2021.

ne znam si ja protumačiti ovo, '90 posto protiv svih oblika koronavirusne bolesti i 95 posto učinkovita protiv teških oblika te bolesti'... ako imaš lijek koji je 95% učinkovit protiv težih oblika bolesti, onda lakše rješava maltene 100%! kao, imam čekić kojim super razbijam kamenje metar sa metar kocku, al kamenje ko loptu veliku slabije... pa nije to udica na koju se male ribice ni ne mogu uhvatiti, već samo velike! i onda se netko čudi općem nepovjerenju u ovo što se događa.

VL
DU
Deleted user
12:51 15.04.2021.

Rusija je danas izjavila da njezino glavno cjepivo protiv Covida-19, Sputnjik V, ne izaziva rijedak tip krvnih ugrušaka koji su zabilježeni nakon korištenja druga dva cjepiva koncipirana istom tehnologijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.