Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD ISTRAGOM

Preletio 200 km u helikopteru i prekršio mjere zbog sendviča. Restoran se pohvalio na društvenim mrežama

Foto: Instagram
1/2
08.03.2021.
u 16:10

Sendvič zbog kojeg su prekršene mjere je s pečenom govedinom, karmeliziranim lukom i umakom.

Kad si gladan, nisi svoj', česta je izlika. No, jedan Britanac pokazao je što je sve čovjek u stanju učiniti za hranu. On je helikopterom preletio čak 200 km kako bi došao po omiljeni sendvič u ugostiteljski objekt u Manchesteru. 

Prema pisanju britanskih medija, to se dogodilo za vrijeme prvog zatvaranja kad su na snazi bile mjere ograničenog kretanja. 

Spomenuti Britanac trenutno je pod policijskom istragom zbog sumnje da je prekršio mjere koje su bile tada na snazi. 

Video koji je izazvao pažnju policije i javnosti objavio je sam ugostiteljski objekt uz opis  'Kada tvoji klijenti doslovno lete kako bi pokupili svoj najdraži sendvič', Sendvič zbog kojeg su prekršene mjere je s pečenom govedinom, karmeliziranim lukom i umakom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije