Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli nalazi obdukcije

Obrat u slučaju nesreće u kojoj je poginula trudna Splićanka: Otkriveno od čega je umro vozač autobusa

Nesreća kod Venecije
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.01.2024.
u 11:18

U studenom je venecijanska državna tužiteljica Laura Cameli odlučila tražiti novu medicinsku procjenu srca poginulog vozača jer je na prethodnoj obdukciji, osim vještaka, bio prisutan samo savjetnik kojeg je imenovala obitelj preminulog vozača

Alberto Rizzotto upravljao je autobusom koji je 3. listopada prošle godine sletio s nadvožnjaka u blizini Venecije, a prilikom nesreće poginula je 21 osoba, među njima i Splićanka u šestom mjesecu trudnoće koja je s mužem bila na bračnom putovanju. Nalazi obdukcije pokazali su da se Rizzotto nije osjećao loše prije nesreće, kao i da nije imao problema sa srcem kako se ranije sumnjalo, piše Virgilio Notizie.

Takav je scenarij isključen, kako javlja agencija ANSA koja je to doznala iz izvora bliskih istrazi, zahvaljujući vještačenju muškarčeva srčanog mišića. Rizzotto je prilikom pada autobusa bio živ, a uzrok smrti prijelom je lubanje i udisanje krvi. Još uvijek se čekaju službeni nalazi obdukcije i tehnički nalazi autobusa i nadvožnjaka. U studenom je venecijanska državna tužiteljica Laura Cameli odlučila tražiti novu medicinsku procjenu srca poginulog vozača. Prethodno je obavljena obdukcija tijela, ali je, osim vještaka, bio prisutan samo savjetnik kojeg je imenovala obitelj muškarca, jer još nije bilo osumnjičenih.

VEZANI ČLANCI:

Nesreća autobusa u blizini Venecije, u kojoj je 21 osoba izgubila život, a 15 ih je ozlijeđeno, treća je najozbiljnija nesreća autobusa u Italiji. Do nesreće je došlo oko 19:38 na nadvožnjaku Rizzardi, kada je autobus probio zaštitnu ogradu i pao s nadvožnjaka na ulicu, pokraj željezničke pruge. Među žrtvama nesreće, osim vozača autobusa Alberta Rizzotta, nalaze se i jednogodišnja beba te dvije maloljetne djevojčice.

VIDEO Autobus u centru Rijeke naletio na pješakinju

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
12:30 29.01.2024.

Hoće li obitelj splićanke dobiti pare ili ne?

ZP
Zabranjen pristup
12:16 29.01.2024.

Bolje da traze uzrok kod ljudi koji se ruse po terenima i zasto je doslo do zastoja srca ,a ne uzrok smrti kod vozaca koji je pao s mosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije