Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preko Slovenije je stizalo duplo skuplje oružje, Hrvati preko noći dobili otkaze. Kad padne žilet-žica vezat će nas interesi

10.07.2022. u 11:42

Jesu li države sazrele nakon 30-ak godina teških sporenja ili taj duh dobrosusjedstva raste na drugoj vrsti kvasca? Milijardama eura razmjene?

Komentara 7

DU
Deleted user
16:29 10.07.2022.

Novi moment je ruska invazija na Ukrajinu odnosno kad dođe do napetosti i komešanja, onda slovensko pučanstvo ipak "klizne" prema većoj povezanosti sa slavenskim državama jer je svjesno da nema što tražiti na tom planu od Austrije, Italije - eventualno Mađarska, ali oni su neka priča za se posljednjih godina. Tako da odbace taj "von oben" stav prema Hrvatskoj, ali to je samo privremeno dok se ne ustabili međunarodna situacija.

Avatar spin
spin
12:26 10.07.2022.

Treba im nabiti poreze na vikendice koje imaju na Jadranu ili im ih u najgorem slučaju oduzeti ne budu li se ponašali kao ljudi i bili dobri susjedi.

SZ
SZ123
13:24 10.07.2022.

Koja je svrha ovako diletantskog članka? Ili je trebalo popuniti prostor pa ajde nešto napisati!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije