Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIJET ZA 80 GODINA
Povratak na članak

Predviđanja za 2100.: Afrika najmnogoljudniji kontinent, Islam najveća religija

Za 80 godina će na svijetu Afrika biti najmnogoljudniji kontinent, Islam najpopularnija religija te će biti sve više starijih ljudi.

Komentari 3

DR
Drmiha
18:31 08.08.2019.

Možda će islam biti najmnogoljudnija religija, ali sigurno neće biti najpopularnija kao što pišete. Moram još da kažem kada već predviđate toliki rast afričke populacije onda osmislite kako ih slagati u africi da svi stanu jer nama sigurno neće doći, a imate 80god. vremena. To vam je dovoljno da ih organizirate i rasporedite ,,po africi"

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
19:16 08.08.2019.

Polovina država u EU će do 2050. biti većinski islamske, a samim tim i politički. Zapadni dio. Istočni blok će ostati kršćanski.

VL
DU
Deleted user
21:33 08.08.2019.

Islam će vjerovatno biti najmnogoljudnija religija, ali Afrika neće biti najmnogoljudnija zemlja. Pola Afrike preselit će se u Europu i Europa ćepostati najveća islamska država u svijetu. U nekim zemljama već imaju respektabilnu manjinu. Sjetimo se da seobe naroda traju stoljećima i domicilno stanovništvo nema osjećaj ugroženosti do trenutka kada je već kasno i moraju se pokoriti novim gazdama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.