Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poreč

Predstavljena nova služba 24-satne pomoći na moru

Nova služba 24 satne pomoći na moru (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
20.06.2012.
u 15:47

Uz već znani nautički Helpline telefon, sada je ustanovljena i jedinstvena 24-satna služba pomoći na moru koja će po pozivu organizirati sve oblike pomoći nautičarima u nevolji

U porečkoj uvali Zelena laguna danas je pokaznom vježbom spašavanja nasukane jedrilice predstavljena nova služba pomoći na moru Yacht-Pool NautAssistance osnovana pod okriljem Yach-Poola Hrvatske koji već 15 godina brine o sigurnosti na moru svojih članova i drugih skipera koji na jahtama i brodicama plove Jadranom.

Uz već znani nautički Helpline telefon 098 366 223, sada je ustanovljena i jedinstvena 24 satna služba pomoći na moru koja će po pozivu organizirati sve oblike pomoći nautičarima u nevolji, dostavu stvari i rezervnih dijelova, prijevoz ljudi, organizaciju odsukavanja i tegljenja, a nautičari će moći dobiti informacije i savjete koji će im pomoći da se snađu u opasnim situacijama ili uslijed nepredviđenih okolnosti.

Komentara 1

DK
dr.Kanđia
21:50 21.06.2012.

Pokazali smo što imamo i što jesmo. I to onda kad se zapalio turski brod na ovorenom moru van Poreča, a mi molili Boga da ga bura nosi prema Italiji.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije