Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubljeni san

Predstavljanje knjige Darka Jordanova na sajmu Kičma

knjige
27.05.2010.
u 17:38

Jordanov godinama radi za Međunarodni odbor Crvenog križa kao obrazovni savjetnik u srednjoj, jugoistočnoj i istočnoj Europi, na Bliskom istoku i u subsaharskoj Africi.

“Izgubljeni san” knjiga je Darka Jordanova, koja će biti predstavljena na sajmu knjiga Kičma u Rijeci u petak, 28. svibnja u 17 sati. Na pitanja – kako se dolazi na svijet, što je prijateljstvo, a što tajna, kako se vuk pretvara u psa –  Jordanov u svojoj knjizi “Izgubljeni san” nudi magične, snovite odgovore.

Naime, pitanja su to o svijetu sna, koji i nije toliko različit od našeg uobičajenog svijeta. Jordanov godinama radi za Međunarodni odbor Crvenog križa kao obrazovni savjetnik u srednjoj, jugoistočnoj i istočnoj Europi, na Bliskom istoku i u subsaharskoj Africi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije