Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Predstavljamo VL PREMIUM

Premium
Vecernji.hr
PR
Autor
PR članak
22.11.2012.
u 07:30

PREMIUM usluga nadograđuje svakodnevni besplatni sadržaj portala Vecernji.hr i donosi nove i ekskluzivne priče, dosad dostupne samo u tiskanim izdanjima Večernjeg lista.

PREMIUM članci otkrivaju pravu pozadinu priče i uvijek idu korak dalje.

Kakav sadržaj mogu očekivati pod oznakom PREMIUM?

Ekskluzivne vijesti, reportaže, specijale, intervjue... Premium sadržaj donosi iscrpnu analizu događaja i interpretaciju zbivanja oko nas. Premium sadržaj čitatelje vodi tamo gdje ni jedan drugi hrvatski medij nije došao. Javljanja novinara Večernjeg lista iz svih krajeva svijeta, odande gdje se događaju najvažniji svjetski događaji. Tu ćete vidjeti i ekskluzivne dokumente iz afera koje potresaju Hrvatsku. Premium sadržaj nećete pronaći nigdje drugdje na internetu, samo na portalu Vecernji.hr

Besplatni sadržaji na portalu Vecernji.hr ostaju besplatni kao i dosad. Vaše dosadašnje iskustvo informiranja na portalu Vecernji.hr ostaje potpuno nepromijenjeno. I dalje ćete moći pratiti sva najnovija dnevna zbivanja iz zemlje i svijeta potpuno besplatno i u istom opsegu kao i dosad.

Kako koristiti uslugu PREMIUM pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?