Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranačke teme

Predsjedništvo SDP-a sastaje se prvi put nakon Josipovićeva poraza

Milanović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
21.01.2015.
u 08:47

Potpredsjednica Vlade i SDP-a Milanka Opačić kazala je da će se na današnjoj sjednici pozabaviti pozicijom stranke i rješavanjem problema građana

Prvi put nakon što je Ivo Josipović izgubio predsjedničke izbore od HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović danas popodne održat će se sjednica Predsjedništva SDP-a.

Potpredsjednica Vlade i SDP-a Milanka Opačić jutros je na Hrvatskom radiju kazala da će se na današnjoj sjednici pozabaviti pozicijom stranke i rješavanjem problema građana.

I predsjednik SDP-a Zoran Milanović nedavno je izjavio da nema namjeru posebno analizirati rezultate izbora za koje mnogi smatraju da ih je Josipović izgubio zbog lošeg rada i nepopularnosti Vlade koju vodi SDP. 

>>Vlada: Premijer će surađivati s predsjednicom u skladu sa zakonima

>>Predsjedništvo SDP-a raspravljalo o izmjeni izbornog zakonodavstva

Komentara 7

BU
Bulaba
09:58 21.01.2015.

Bilo bi najbolje da se kompletni SDP iseli u maticu Srbiju i da se na njihova mjesta vrati 150.000 građana koje je ova vlada iselila iz Hrvatske u zadnje tri godine.

BA
balic
09:36 21.01.2015.

E sad da vidis u zemlji blagostanja kad Opacic uzme posao u svoje ruke,ma nitko nam ravan nece biti.. :)

DU
Deleted user
09:17 21.01.2015.

Sve me neodoljivo podsječa na omladinske radne akcije (ORA Sava itd), kada je bila popularna pjesmica "Oj drugovi jel Vam žao, rastanak se primakao". Bilo bi bolje da pjevaju nego valjaju gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije