Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMOVINSKI POKRET
Povratak na članak

Radić: Nikoga se ne izbacuje. Bartulica: Vučemilović mora prestati zbog svih nas

Predsjedništvo je nakon rasprave jednoglasno prihvatilo ostavke Miroslava Škore i Darija Žepine, kazao je uvodno Mario Radić, v. d. predsjednika Domovinskog pokreta

Komentari 8

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:41 28.07.2021.

Predsjedništvo Domovinskog pokreta održalo sjednicu: 'Najvažnije je da uz Boga i domoljublje sačuvamo svoje pozicije, fotelje, povlastice i profite'

VL
KU
Kurciban
14:53 28.07.2021.

Mala seka “velikoga” brace izgubila kompas.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:00 28.07.2021.

Pno kad se Ruski Mađarski placenici međusobno potuku za opstanak.

VL
Avatar comparator
comparator
10:04 29.07.2021.

Eutanazija Domovinskog Pokreta ! Ovo nije slučajno i ima potpis stare vladajuće strukture kojoj smeta desnica i bilo kakva konstruktivna demokracija. Bolje im je ova prešutna monotona duopolna monogamija. Ne znam kako bih drugačije opisao ovoliku mržnju uperenu prema umjerenoj konzervativnoj ali ipak konstruktivnoj desnici. Vjerojatno je sigurnije primati donacije Evrope i raditi prividne reforme nego sam demokratskim putem sam zdravim metodama izaći na pravi put.

VL
Avatar madcap
madcap
15:16 28.07.2021.

Ukratko, Vučemilovićka divlja, a Plenki broji žetončiće.

VL
DU
Deleted user
16:28 28.07.2021.

Ne kužim kad kaže da mutni likovi pokušavaju preuzeti stranku? Svi znamo da članovi stranke nemaju nekih prevelikih dodira sa čelništvom stranke pa shodno tome, kako i na koji način se je onda ta stranka osnovala? U svakom slučaju, teške riječi. Ako je istina što kaže, a stranka se još k tome zove Domovinski pokret, što sa biračima? Naime, znam osobe koje su upravo za njih glasali.

VL
SN
sasa.novak.58
15:29 28.07.2021.

Vjera u Boga i hrvatska sloga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.