Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitka
Povratak na članak

Plenković čestitao Dan državnosti: Zajedništvom bit ćemo bolji i snažniji

Prošle smo godine, istaknuo je premijer, ostvarili jedinstven rezultat u javnim financijama – Hrvatska je prvi put više zaradila nego potrošila, a rast zapošljavanja u Hrvatskoj drugi je najbrži u Europi.

Komentari 39

Avatar rubinet
rubinet
13:11 24.06.2018.

Pitanje premijeru( imam potpuno pravo jer sam glasao za HDZ,a hoću li opet-to je pitanje): Zašto se niste pridružili državama Višegradske skupine?Čiji ste vi političar? Za čije interese radite? Jesu li vam važni Hrvatice i Hrvati ili netko drugi?

VL
ST
stefj
15:15 24.06.2018.

Ma joj, koliko se potrudio izvući ta dva pokazatelja, jedina po kojima smo malo više rangirani u EU. To ne pokazuje koliko je sada dobro, nego koliko je prije bilo katastrofalno loše... Može mu se vrlo lako kontrirati - imamo među najmanjim rastom BDP-a u EU, najveći pad industrijske proizvodnje, pad izvoza itd... A reforme? Od reformi niti R. Jedino ako se reformom ne smatra to što imamo najmanje upisano djece u škole u povijesti, a zaposlili smo 960 novih učitelja. Nikada više učitelja, nikada opterećenija djeca, nikada lošije školstvo, nikada više učitelja. E to je prava reforma... Nije ova vlada kriva za nagomilane probleme, nije ova vlada kriva za preuzeto katastrofalno stanje poslije najgore vlade u povijesti (u svjetskim razmjerima), no kriva je što ne radi dovoljno odlučne i kvalitetne poteze. Ovo sitno kokošarenje s porezima puno je premalo za situaciju u kojoj se nalazimo... Za dužnike, maknite FINA-u i javne bilježnike, za poslodavce smanjite davanja na plaću i ukinite parafiskalne namete, za investitore maknite lokalne šerife itd. Ukratko, maknite državu u širem smislu iz tržišnih procesa i smanjite državne i javne strukture. Time ćete automatski maknuti korupciju, negativnu selekciju, nepotizam, klijentelizam, antipoduzetničku klimu, državne i javne sindikate, visoke namete i sve loše u ovoj zemlji. Tržište će vrlo brzo izregulirati ostalo...

VL
JK
ja-kan
14:54 24.06.2018.

Pa mogao se je pohvaliti i sa 80 tisuća iseljenih samo u prošloj godini, s 15 tisuća više umrlih nego rođenih, sa svojim pajdašem u izbornoj prevari Vrdoljakom s kojim je mogao otići na rukometnu utakmicu kako bi zajedno navijali "PPD, PPD, PPD.....". :)

VL
AE
Aedes2017
14:49 24.06.2018.

Kolesterolski I hrvatska državnost ? Greška ! Pustite reklame.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
13:06 24.06.2018.

anemicna andreja besramno laze. Obraz djon

VL
LU
lunar777
13:45 24.06.2018.

Plenkoviću koja je svjetonazorska razlika između tebe i sdpovaca?

VL
RE
REYAM
15:13 24.06.2018.

Nastavlja s reformama. Dakle, i dalje ništa.

VL
ST
sthe
14:50 24.06.2018.

brzo zaboravljaju....-"obrazovan, sposoban, iskusan,neopterecen, elokventan, širokih pogleda, tolerantan, govori i piše 4 jezika, dobro izgleda....intelektualac u puno smislu te rijeci"

VL
ZN
znamistinu
17:23 24.06.2018.

sroljo ka dces poceti raditi i prestati zivjeti na grbaci drugih?

VL
ST
sthe
14:49 24.06.2018.

---I kad ce bit cipelarenje palog im pricidnika? Oce ga izbacit iz stranke danas ili sutra? Može li hrvatska dalekovidnica imati direktan prijenos cipelarenja?

VL
I1
ing-12345
15:33 24.06.2018.

Zajedništva sa HDZ-om kojeg vodi EU pudlica Plenković nema kao ni sa Srpskom Destruktivnom Partijom (SDP) nasljednicom saveza komunista.

VL
MI
midea
14:32 24.06.2018.

uvesti pod hitno smrtnu kaznu za političare lažove !

VL
TE
Teuta
19:39 24.06.2018.

Evo, da i sama nisam anemicna ne bih se bas obazirala na komentar - ma, oko cega to Premijer, konkretno, laze do te mjere da velite ima obraz ka` opanak?

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
13:44 24.06.2018.

Plenković čestitao Dan državnosti: Zajedništvom domoljubno odabranih pravih hrvata u vilama i onih neodabranih pokraj kontejnera bit ćemo bolji i snažniji u nastojanjima da maznemo more ili rijeku Bosancima, Slovencima, Crnogorcima i Srbima.

VL
KO
kold
23:54 24.06.2018.

Čudno mi zvuči čestitanje dan državnosti iseljenim Hrvatima, pa premijeru te Hrvate svaka vlada od dvije tisućite nas izigra i prevari pogotovo nas koji smo u zemljama izvan EU shvatili smo da smo vama političarima samo potrebni za glasove i dobra sirovina za zavlačenje ruku i u naše đepove sretno vama bilo nas pustite na miru.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
15:12 24.06.2018.

..osobito onih koji su dali najteži danak, čiji su životi ugrađeni u temelje Lijepe Naše. - i onda miče spomenik istim tim ljudima koji su položili svoj život u temelje lijepe naše - hosovcima ! poznata nam je parola: zna se !

VL
NE
Neo001
15:08 24.06.2018.

Nema sumnje da je Plenković najveći političar u Hrvata nakon Oca domovine. Nakon kukulele termita sa slučajnim oklrenuo je Hrvatsku u pozitivnom smjeru u svakom pogledu. No ako ne pokrene lustraciju mračne sile titovih zločinaca sa njihovim medijima uništitit će našu domovinu.

VL
DU
Deleted user
19:36 24.06.2018.

Prvo!: nema zajedništva nikad nismo bili podijeljeniji negoli sada. Imamo dvije Hrvatske to je ona uvozna i ona domicilna.... uvozna je ona Hrvatska koja je inficirana radikalizmom i vjerskim fanatizmom a domaća Hrvatska je Hrvatska naroda kojemu je dosta radikala pa postoji opasnost od ponavljanja povijesti. Možda sluga stranih interesa mr. Plenki misli na zajedništvo stranke koja je pristajući na ucjene malih diktatora u strančicama u Parlamentu ipak uspjela preraspodijeliti vladu i stvoriti vlast. Dan državnosti je dan koji su Hrvatski radikalni političari prekopirali od amerikanaca. Tko slavi pa veliki domoljubi koji jako dobro znaju zašto slave.

VL
BR
brojevi
16:41 24.06.2018.

Tko još uvijek ne shvaća državnički integritet i vizionarsko poslanje premijera Plenkovića ili je politička analfabet koji svoja prizemna, sebična, ograničena i isključiva razmišljanja pretpostavlja osobi Plenkovićevog imagea i interesima RH ili je zlonamjernik i pripadnik petokolonaškog miljea i agenturaa kojima je isključivi cilj stvaranje razdora i kaosa ili oboje. Na moju veliku žalost i neke građanske udruge kao i crkva u Hrvata uletjele su u dobro isplaniranu zamku neprijatelja naše Domovine. Međutim usprkos svim spletkama, podmetanjima i lažima Plenković neprikosnoveno ostvaruje svoje poslanje - za dobrobit RH i svih njenih građana.

VL
NE
Neo001
15:06 24.06.2018.

Hvala premijeru, također tebi i svim domoljubima Hrvatima, a posebno onima koji su dali svoju žrtvu na oltar domovine za našu slobodu sretan Dan državnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.