Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budite heroji koje Hrvatska treba
Povratak na članak

Predsjednik Uprave Plive Mihael Furjan: Hrvatska sada ima priliku reindustrijalizirati zemlju i okrenuti se domaćoj proizvodnji

Furjan kaže da je korona kriza pokazala koliko je bitno u svom dvorištu imati vlastitu proizvodnju, kako aktivnih supstancija, koje farmakoindustrija treba za proizvodnju, tako i gotovih proizvoda, lijekova

Komentari 1

MK
MKinkognito60
12:45 28.04.2020.

Pliva je razvila sumamed-azitromicin koji mi je spasiio život jednom prilikom. Samo Pliva nije jedina koja prozvodi lijekove, Belupo Koprivnica je proizvođač lijekova ali možda nemaju tako dobar Piar Interesantno je kako se iznenada promjrnila razvojna politika u Plivi, zamro je razvoj i presedlalo se na generike, dobro je ipak jer je ostala proizvodnja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.