Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Lesić
Povratak na članak

Predsjednik uprave Nexusa: U slučaju s Agrokorom postupali smo po zakonu

Lesić smatra da je krivnja nepravedno usmjerena prema Nexusu jer su uložili u važne tvrtke, a napad na društvo šteti svim FGS-ovima

Komentari 11

GA
Gastarbeiter2
12:35 01.08.2017.

Priča za malu djecu i ovce!

VL
SJ
Sve je uzalud
12:52 01.08.2017.

..............Hrvatski zakoni ozakonjuju kriminal i to je točno............................ inače 90% hrvatskih zakona je prilagođeno eklantatnom kriminalu i oni su negativnim predzankom .....znači pozitivni zakoni sa negativnim predznakom...............kad se to preveda u sferu suda to znači da svaki političar može bitii i je oslobođen od bilo kakve odgovornosti a u normalnoj zemlji prožeto zakonima naši političarima i likovima na bilo kakvoj funkciji koja odlučuje možeš bez suđenja uzdogovor dati 40 godina zatvora a ako se idemo suditi 50 godina zatvora..............samo jedno ili drugo...................................

VL
DO
dopizdilomi
12:27 01.08.2017.

Kod nas je uvijek sve po zakonu, nitko se ne osjeća kriv, nitko nije proglašen krivim, nitko nije vratio lovu a lova bezobrazno nestaje.

VL
DU
Deleted user
12:37 01.08.2017.

I ja se ne bi osjećao krivim jer mi državne institucije gledaju kroz prste čijim zaposlenicima je posao gledanja kroz prste i primanje velike plate. Još samo sudstvo treba pet milijuna kuna zatražiti od vlade da bi bolje " radili " svoj posao. Ah da to već jesu dobili.

VL
HR
hrza
12:52 01.08.2017.

Malo morge. Tipican muljator lici na Sauhu.

VL
MA
MaliMirko
13:14 01.08.2017.

Zakoni se i pisu tako da su u osnovnoj verziji idealni, a onda se samo okrenu suprotno od toga. Tako da se moze rec: tko vas je****.

VL
MI
miso
13:13 01.08.2017.

"Predsjednik uprave Nexusa: U slučaju s Agrokorom postupali smo po zakonu" ... I ja sam radio po zakonu pa su me nakon 14 godina oslobodili. Želim i vama isto!

VL
PU
Pukovnik
14:06 01.08.2017.

Kad kod nas neki poduzetnik ili politicar kaze "da je sve bilo u skladu s zakonom" tad je svakom jasno da je u pitanju neka gadna malverizacija. Mozda Lesic zeli reci da je postupio po zakonu Mafije i misli na "omertu" Zakon sutnje?

VL
I1
ing-12345
14:41 01.08.2017.

I u Hitlerovoj Njemačkoj zločini su se izvršavali prema zakonu. Žalosno je da predsjednik uprave Nexusa Lesić već nije u istražnom zatvoru

VL
Avatar komentatorx
komentatorx
13:24 01.08.2017.

I Lesić je bio dio hobotnice, to je bjelodano, ali sada kada se sve raspalo sakriva se iza zakona. U ovoj državi najveći lopovi se skrivaju iza zakona, naravno u pratnji najboljih odvjetnika. Hanfa, sudovi, sve je to farsa od zakonodavstva. Potsjetio bih vas kako je morao sa čela Hanfe otići Ante Samodol kada je prije neku godinu naredio Todoriću da mora otkupiti dionice od malih dioničara Belja, po zakonu o Preuzimanju. Međutim vidjeli smo kako je sve to završilo, Ustavni sud je poništio sve odluke nižih instanci i tako zaštitio Todorića. Ruglo od države i zakona.

VL
DU
Deleted user
14:53 01.08.2017.

Da, svi takvi postupaju po zakonima i zato je i nastao ovaj kolaps. Privilegirana i zaštićena kasta uključivo i sve političare rade što hoće a da apsolutno nitko i za ništa ne odgovora. Uredili su sistem i društveni poredak samo za sebe a svi ostali služe samo kao glasačka mašina i automat za plaćanje poreza,prireza i ostalih daća. I još imaju obraza neprestalno dićiti se rejtinzima, vlastitim nikakvim realnim rezultatima i samoveličanjem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.