Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvao ga kolega

Predsjednik Josipović u službenom posjetu Rumunjskoj

ivo josipović (1)
Tomislav Krasnec/VLM
02.07.2012.
u 08:29

Predsjednik Josipović nazočit će otvorenju rumunjsko-hrvatskog gospodarskog skupa

Predsjednik Ivo Josipović, na poziv rumunjskog predsjednika Traiana Basescua, danas i u utorak boravit će u službenom posjetu Rumunjskoj.

Iz Ureda predsjednika najavili su da će Josipović prvog dana razgovarati sa svojim rumunjskim kolegom, s predsjednicima rumunjskog gornjeg i donjeg doma rumunjskog parlamenta te s predsjednikom rumunjske vlade Victorom Pontom.

Drugog dana posjeta, 3. srpnja, predsjednik Josipović nazočit će otvorenju rumunjsko-hrvatskog gospodarskog skupa, a u poslijepodnevnim satima posjetit će općine Lupak, Klokotići i Karaševo u kojima živi hrvatska manjina u Rumunjskoj.

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:40 02.07.2012.

"zamp" zivjela nova pravednost

AN
Android
08:47 02.07.2012.

Neka tamo i ostane

ZO
zook
10:05 02.07.2012.

ti idi u turističke obilaske dok ti pale iz zemlje tešku industriju, dobro vele daj i ostani tamo samo si trošak narodu , več si davno trbao vojsku podiči i prekinuti to , vidiš li ti čovječe što ovi rade od zemlje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije