Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijel Rehak

Predsjednik društva logoraša: Pogriješili smo kada smo tražili Matićevu smjenu

Danijel Rehak
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/4
02.06.2015.
u 08:35

Rehak smatra da bi razgovori mogli dovesti do razmontiranja šatora u Savskoj ulici, vjeruje da je moguć kompromis s Vladom

Danijel Rehak, predsjednik Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora, za emisiju Hrvatskog radija "U mreži Prvog" kazao je kako cijeni ministra branitelja Predraga Matića.

 - On je moj branitelj i član udruge logoraša. Mi smo pogriješili kada smo tražili njegovu smjenu, mislim da to nije bilo dobro - kazao je.

Smatra da bi razgovori mogli dovesti do razmontiranja šatora u Savskoj ulici, vjeruje da je moguć kompromis s Vladom.

 - Ako premijer bude imao takta, kao zadnji put, mislim da bi se pitanja šatora i ostalih problema mogla riješiti - kaže.

Kladiti se u premijerov takt je sumnjiva oklada, kazao je politički analitičar Žarko Puhovski analizirajući jučerašnji sastanak branitelja i premijera s ministrima.

 - Ne može se dokučiti je li Josip Klemm bio ironičan kada je Milanoviću zahvalio što je zadnjih tri i pol godine "uspješno vodio Vladu". Puhovski kaže da su se bivši branitelji toliko ukopali u svoju poziciju, da misli da uskoro neće doći do razmontiravanja šatora, nego da bi moglo doći do unutarnjih razlika. Kaže da se to moglo vidjeti već na primjeru plinskih boca kojima su neki prosvjednici prošli tjedan blokirali Savsku ulicu, za što se Klemm ispričao.

>> Rovovska bitka bez pobjednika, ali show je ipak ukrao premijer

>> Grabar-Kitarović: Drago mi je da su razgovori započeli, HDSSB: Očekivali smo danas kraj prosvjeda

>> Mogli smo i Kotromanović i ja doći u odorama, možda bismo imali više odličja

>> Milanović: Nadam se da vjerujete da ćemo vam pomoći – evo ruka!

Komentara 62

KR
Krkan15
10:01 02.06.2015.

Pa ima li u ovoj našoj lijepoj domovini bar jedan slučaj ili događaj da nije pozvan Puhlovski da ga komentira.Iz svake konzerve iskače,svakom loncu je poklopac,sve on zna.

Avatar tituš
tituš
09:44 02.06.2015.

Rehak, što si riješio ovih dana?

JA
Jadrija
11:34 02.06.2015.

Važno je da su se srbi dobro nažderali u zgradi Sabora, u srcu demokracije Hrvata. Koliko je ta žderačina 3 dana koštala porezne obveznike? Hoče li novinari sada pisati o tome kao što pišu o janjetini branitelja u šatoru? Hoćee li? Jesu li se branitelji hranili u svečanoj sali Sabora RH i tamo žderali tri dana dok su prosvjedovali? Je li policija čuvala i njihovu imovinu kao srpski autobus na Markovom Trgu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije