Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuska

Predsjednički kandidat socijalista Hollande napadnut brašnom

Luiz Felipe Scolari
Reuters
01.02.2012.
u 19:42

Napadačica Claire Seguin (45) iz Lillea na Sarkozyjeva je izazivača bacila vreću brašna.

Socijalistički kandidat za predsjednika François Hollande napadnut je brašnom uoči tribine u Parizu, prenosi BBC.

Sarkozyjeva izazivača napala je 45-godišnja Claire Seguin iz Lillea, koja je, nakon što je vičući kako je u tom gradu pokušavaju ubiti socijalisti na Hollandea bacila vreću brašna, odvučena s pozornice. Hollande nije bio pretjerano impresioniran napadom – ostao je mirno stajati, samo je stresao brašno sa svojih papira.

– Postoje drugi načini iskazivanja neslaganja. Ostajem otvoren za dijalog – komentirao je Hollande napad na Twitteru.

Hollande nije jedini kandidat izložen napadima. Otkriveno je da su prošlog tjedna 68-godišnjoj kandidatkinji zelenih Evi Joly poslani metak i prijeteća pisma. Njezin šef kampanje otkrio je da Joly često dobiva nacionalistički intonirana pisma ekstremne desnice.

Prvi krug predsjedničkih izbora održat će se 22. travnja. Tri istraživanja javnog mnijenja pokazuju da Hollande vodi ispred sadašnjeg predsjednika Nicolasa Sarkozyja – prema posljednjem istraživanju socijalist uživa potporu 31 posto glasača, a sadašnji predsjednik 23,5 posto. Na trećem se mjestu sa 20 posto nalazi Marine Le Pen, kandidatkinja ultradesne Nacionalne fronte čiji se otac Jean-Marie Le Pen i sam neuspješno kandidirao na prethodnim predsjedničkim izborima.

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:00 01.02.2012.

dobro sto ga nije odalamila cipelom

OB
-obrisani-
21:16 01.02.2012.

Svaka joj dala,Nova Jovanka Orleanka.

Avatar flegmatik
flegmatik
22:49 01.02.2012.

Pise ispod druge slike: \"Eva Joly dobila je metak\" E pa svaka cast donatoru! Ako je mogao dati metak Evi Joly, bolji je od Assangea!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije