Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Predsjednički kandidat i vila od čokolade

Hej man, pa nisam ja ni Šuker ni Bajić! I nek državne institucije, kako bi rekao aktualni predsjednik, rade svoj poso!

Komentari 5

OB
-obrisani-
22:26 11.10.2009.

Je,bude Hrvatska čokolada,ak on zavlada i to ona za kuhanje,koju obično jedemo kad dobijemo proljev.

VL
KR
kresimirica
09:03 12.10.2009.

HipnosPajdaš je dobro \"sklepal\" (zaključil... da nebu teško razumet naš zagorski), čokolade, vile, bogatstvo... nekima su majke i žene tajkuni, pa im je lako... Dobro je Vesna Pusić rekla da budići predcednik mora biti pošten... pa ak je tak menii se čini da je jedini kandidat koji ima čistu savjest - sveučilišni profesor Juričević. Kak je jedan bloger napisal on zadovoljava i druge kriterije - uravnotežen je. Al kak to da neko iz Večernjaka ni to prokužil?

VL
FR
fratela
14:11 12.10.2009.

Prof. Josipović je predsjednički kandidat koji kod mnogih građana budi nadu za novu pravednost, koja omogučava društvo jednakih šansi za sve , a ne samo za one koji imaju debelo političko i matrijalnozaleđe.Vjerujem da će građani prepoznati naj kvalitete prof. Josipovića , dati mu svoj glas i zajedno sa njeme graditi pravednije, humanije, odgovornije, solidarnije, obrazovanije i perspektivnije društvo, stoga dajmo glas za spas nas i onih koji će živjeti poslije nas.

VL
DR
draga1955
11:06 12.10.2009.

Ne cijenim gospodina Nadana, ali Đerrnano Senjanović je posebna priča. Svaka uvreda od njega treba biti smatrana za nagradnu plaketu Hrvatskog čovjeka, pa neka je ne znam kakav maher svoga meštra Smoje ili Ivančića. Ni njemu nebi škodilo malo preseljenje tamo negje daleko. Kada bi se takvi napadi, vrijednovali kao Vaš grijeh, ja bi vas molio gospodin Milčec, da ih onako po duši prebacite meni na grijeh.

VL
SA
Satir
14:44 12.10.2009.

kaj me glediš sa suzom f joku pak i meni veter pesek nosi za obed bumo opet fkrali jenu koku a ti hodi pred cirkvu i male prosi popoldan moreme špancirat po smeću opet bu paklene vroće viš da sii z pljastike vodu nakreću a ja idem na dolec stalne hitaju voće i naj jafkati da ti je žmehke bar se nemo smrzli po noći moreš se obleči jake lehke a sonce je dobre ak te reuma koči hodi sad fletne viš da je proščenje f cirkvi je sveta kak pezdecof f riti i probaj nafektat za kakšno pečenje cmolji i prosi i naj se napiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.