Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorena birališta
Povratak na članak

Predsjednički izbori u Sjevernoj Makedoniji, građani nezadovoljni zbog promjene imena zemlje

Nakon smjene vlasti VMRO je zapao u kaos, a njihov bivši vođa i premijer Nikola Gruevski pobjegao je iz zemlje te zatražio azil u Mađarskoj kako bi izbjegao zatvor zbog korupcije.

Komentari 4

Avatar hihi
hihi
09:54 21.04.2019.

makedonija je preimenovana u sjevernu makedoniju a hrvatska će uskoro biti preimenovana u sjevernu hercegovinu

VL
RI
rimac444
22:07 21.04.2019.

Niti su grci potomci starih Grka niti makedonci starih Makedonaca, zato je manje bitno kako se zovu.

VL
ZI
zimerman
09:43 21.04.2019.

Bolje da se zove Sijeverna Mnakedonija nego Sijeverna Albanija . Albanci su im gotovo preuzeli državu a oni kao ne vole novo ime . Kosovo je Albansko.,Čim se stranci povuku iz Makedonije i Makedonija će automatski pasti pod Albansku muslimanskunsku vlast.Poslije toga dolazi na red južna Srbija i Crna Gora .U isto vrijeme će Istra da padne pod muslimanski vlast , onda će se raditi na spajanju muslimanski država preko BIH ,takozvana zelena transvezala. To je sve već davno osmišljeno u islamskoj deklaraciji i sve se ostvaruje i prije predviđenog vremena . Bojim se da će biti isuviše kasno kad mi to ozbiljno shvatimo .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.