Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Predsjedničine besmislice, galama antifašista i reakcija Crkve pokazuju da pamet ovdje nema budućnosti

Brz i žestok odgovor klera samo naglašava njegovu šutnju u brojnim drugim slučajevima

Komentari 20

IS
Istranka
21:33 03.10.2017.

Kao pretplatnik VL već sam par puta argumentima pobila tvrdnje Branimira Pofuka,pa mi je više i beskorisno reagirati. VL kao ozbiljna medijska kuća trebao bi razmisliti ,jesu li mu ovakve kolumne uopće potrebne.? Članak je posve ideološki obojen ,naprosto vrištii od averzije prema Katoličkoj crkvi i Predsjednici RH,a da uopće ne ulazi u meritum stvari ,a to su žviždači. Na jedan takav skup biraju se uzvanici,a ne kao ovaj puta dovoze autobusima žviždači i dirigira im se mobitelima ,kada treba žviždati,a kada pljeskati. To je bila klasična sačekuša organizirana od strane IDSa. Kako sam istranka i po rođenju i po obiteljskom naslijeđu veoma dobro poznajem IDSovu politiku prema Istarskim Hrvatima i prema Hrvatskoj . Ukratko ,sve ono čega se Branimir Pofuk nije ni dotakao,glavni je krivac i problem IDS sa svojom antihrvatskom i antivjerskom politikom . IDS slijedi politiku KPJ I NIKADA NIJE PRIHVATIO REPUBLIKU HRVATSKU. To odgovorno tvrdim i potkrepljujem sa njihovIm Rovinjskim deklaracijama 1994, projektom Zemlja Istra Roberta Paulette i projektom Republika Istra . Sjeća li se netko Putovnice Republike Istre koju je Boris Miletić objavio na svojoj FB stranici? Nakon toga projekt je otišao dalje sa svim znakovljem i dokumentima Republike Istre, Pročitajte komentare na istarskim portalima u vezi referenduma u Španjolskoj, pa će vam biti jasnije. A tek novi prijedlog zakona o zatvorskoj kazni za poklič ,a uskoro i za pjevanje Vile Velebita,pa Thompsonu je zabranjeno pjevati!!!

VL
KL
Klarahrv
14:21 02.10.2017.

Ovaj novinar nije normalan!

VL
ŠO
šolman
14:59 02.10.2017.

Jedina besmislica ovdje je Pofukovo nesuvislo piskaranje. Ljudi dragi ovo bi i u srednjoškolskom časopisu bio jedan od najlošijih uradaka.

VL
DU
Deleted user
15:20 02.10.2017.

Zbog piskarala kao što su Profuk i Gerovac prestao sam kupovati Vecernjak

VL
BR
Brontops
18:53 02.10.2017.

Vrijednost mozdanih vijuga projiciranih u gornjem sadrzaju jednaka je nuli.

VL
DU
Deleted user
21:03 02.10.2017.

Pofukovi uradci su na razini 5-tog razreda osnovne škole.Ako.

VL
ZW
zweistein
16:17 02.10.2017.

kad pročitaš ovakve nebuloze samo se zadovoljno nasmiješiš,.....jer ovakvi tipovi su na suprotnoj strani tvoga svjetonazora!!!!

VL
PR
prajdali100
00:04 03.10.2017.

Kako je moguce da ovaj tip ima kolumnu !!?

VL
MI
Mimizo
07:32 03.10.2017.

ovaj novinar nema blage veze sa pameti

VL
DR
droza
08:32 03.10.2017.

Autor ove kolumne možda nije niti svijestan koliko je njegov tekst ideološki obojen, i koliko je zapravo, upravo on, blizak onim ideološkim snagama, a koje u svom članku proziva. Jer kako objasniti autorove tvrdnje da su predsijednici zviždali zbog predsjedničinog gafa u govoru kada je, kako tvrdi, pogrešno izgovorila ime svećenika koji se zalagao za pripojenje Istre matici Hrvatskoj. Naime, uopće nije bitno je li predsjednica pogrešno izgovorila ime toga čovjeka i domoljuba. Bitan je kontekst poradi kojega su predsjednici zviždali. Ali autor to ne vidi, ili namjerno ne želi vidjeti. Istovremeno, u daljnjem tekstu, Pofuk proziva crkvu, radi njihove reakcije. Dakle, gospodine Pofuk, po Vama crkvu je potrebno potuno ušutkati i marginalizirati, upravo onako kako se to radilo u jednom drugom, Vama očito bliskom i nikad prežaljenom sistemu.

VL
ST
stefj
08:13 03.10.2017.

Ajme što ga nadrobi i to nesuvislo... Mislio sam da je VL nešto ipak ozbiljniji, no kada vidim ovo i one članke pripravnika tipa nećete vjerovati što je ovaj napravio ili što se dogodilo, više ne mogu vjerovati kuda je VL otišao.... Ovaj članak je otprilike u razini nekog članka koji prati Maju Šuput ili piše o chemtrailsima, jedina je razlika u duljini i nema slikica...

VL
DU
Deleted user
10:54 03.10.2017.

Pamet kod tebe odavno ne stanuje.

VL
Avatar Django
Django
11:05 03.10.2017.

Čudno, novinarske gadarije je zaboravio spomenuti.

VL
DU
Deleted user
11:22 04.10.2017.

Ovaj Pofuk je kao Milosevicev pionir Dacic,kao vojvodin adutant Vucic i kao glasnogovornik cetnicke Vlade Vulin.svi se oni prave mutavi i kao da nije bilo domovinskog obrambenog rata.svima njima bi se trebalo nacrtati gdje se ratovalo i neka pokazu gdje je Hrvatski vojnik ratovao u Srbiji.Pofuk dobro znade da su ustaski zlocini osudeni,a pravi se mutav jer mu je tesko osuditi komunisticke zlocine koji su tezi od ustaskih.nisu u drugom svjetskom ratu antifasisti bili samo komunisti i nisu svi partizani bili komunisti,a komunisticka partija je samo sebi pripisala ekskluzivno pravo da su samo oni bili antifasisti.sto je bilo sa HSS-ovcima i sto je bilo sa onima koji nisu pripadali ni partiji ni HSS-u!?

VL
LA
Latigo
10:30 04.10.2017.

Ako je i od Pofuka, previše je.

VL
LI
Lisnjak
22:46 20.10.2017.

Umjesto sljivovice prodaje gustu maglu. To mu je u genima, on sam tome nije kriv, te se ne moze promjenit. Svakako da nije sam. Da je kojim slucajem prosla agresija, takovi bi danas upravljali sa Hrvatskom..... Sve vise i vise vjerujem da su nam pomogli Rusi.

VL
FM
fmihoci1
20:42 02.10.2017.

..... "u boljševićke hrvatske svećenike ne vjerujem", citat: ..."takvi su svećenici brzi i žestoki" - u osudi - drugih (drukčijih), u svojim postrojbama ni jednoga negativca naći ne mogu ....... gosp. pofuk - pogodak u sridu ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.