Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEM
Povratak na članak

Predsjednica izrazila duboku zabrinutost zbog nepravednog sustava naplate dugova

Kao jedan od ključnih problema navedeno je postupanje FINA-e, prije svega nerazmjernost njezinih naknada visini duga, pa i pljenidba zaštićenih primanja građana.

Komentari 14

SD
sdpesticid
20:10 03.04.2018.

sukladno naslovu članka i akterima od kojih su neki promašili adresu za pomoć - draga nam predsjednica izjavila je slijedeće: ..''bio jedan od najuglednijih hrvatskih odvjetnika i čovjek koji je iskreno živio vrednote humanizma''. - dakle, dug od 100 kn popne se na 700 - 1000 zahvljujući odvjetničkim društvima koji utjeruju dugove u ime nekog a ini idu k onomu tko podržava iste smatrajući njihove postupke iskrenom humanošću !?

VL
DU
Deleted user
20:46 03.04.2018.

Sve je krasno rečeno, ali čija je FINA, tko je donio ovršni zakon, zašto Vlada gura ratifikaciju IKe pod žurno, a promjene ovršnog zakona pod BITI ĆE JEDNOM? Za mandata koje Vlade i koje Predsjednice ili Predsjednika Republike Hrvatske?

VL
DU
Deleted user
20:19 03.04.2018.

Jeli se napokon "probudila" Predsjednica Hrvatske, progledala i napokon vidjela s koje strane pušu krivi vjetrovi ili je to samo dio Predsjedničke kampanje, a zbog nemogućnosti djelovanja zbog oduzetih prava, ako ništa drugo mogla bi tužiti, ako nema drugog alata za borbu?! Ni sam ne znam ovlasti, no znam kad Predsjednik nema pravo VETA na donošenje nekih nepovoljnih Zakona, to i nije predsjednik države već Figura ili kako neki kažu Fikus!? Tolike "nezakonite djelatnosti" naročito ovrhe bez Rješenje suda, već Rješenja Javnog bilježnika u najmanju ruku je smiješna, kao i rad policije na ovršnom postupku? Bez sudskog naloga nema ovrha, to i vrapci znaju?!

VL
DU
Deleted user
21:22 03.04.2018.

gđo predsjednice je li nepravedno .... isplatiti brigadirki peček 46 000 kn u sijecnju i veljaci 2 017 godine za prekovremene sate a po zakonu je morala koristiti slobodne dane... ...zato ce ove godine dobiti 4 000 kn za dana dan oruzanih snaga ista osoba brogadirka peček ...je li pravedno da joj potpisete čin generalice. ....sto je hrvatska vojska i ministarstvo obrane seljacka radna zadruga ili privatni leno ....je pravedno da osoba protiv koje se vodi sudski postupak na zupanojskom sudu u zg radi po ugovoru o djelu ...je li pravedno ..i tako do ujutro nabrajati...a vi ste vrhovnica...

VL
IL
ilijan
21:06 03.04.2018.

Finu treba ukinuti

VL
DU
Deleted user
20:56 03.04.2018.

gdjo predsjednice kgk u hrvatskoj je jedina pravda da cemo svi umrijeti........... je li pravedno da ste vi pŕedsjednica drzave bez ovlasti ...nije u hrvtskoj predsjednik drzave mora biti samo pocasni predsjednik a ne kao vi sve i nista....smijesno....

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:37 03.04.2018.

Jugolindine vrednote “ humanizma” budu još dugo ubijale I tjerale Hrvate

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:31 04.04.2018.

zamislite apsurda da na računu imate novce koje ne možete podići a ni fina ih ne može ovršiti ... to vjerujem ima samo u hrvatskoj...

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
03:06 04.04.2018.

Bez naše Vrhovnice Madone Kolinde BBh nema životaa domicilnim dvonožnim papkarima. Ova uvijek dolazi na krizište i donosi ovima spas u posljednji spas. Nema veze da li gori, plavi, trese, gladuje itd. ova se uvijek i na vrijeme nadje na pravom mjestu i postavi se stameno pred ugroze.

VL
KR
Krotila
21:05 03.04.2018.

predsjednice nema tU ja sam zabrinuta,predsjednica ste orUžanih snaga i svih hrvata,izdajte ZAPOVIJED za ukidanje bĺokiranih hrvatskih građana i deložacija

VL
HE
Hess
22:18 03.04.2018.

vi hrvati, prvo se trebate izljeciti od bolesti..OPRAVDITISA..to je bolesti koja vam daje za pravo da je uvjek netko drugi kriv, kuca se ne mora uvjek cjela srusit, dovoljno je da se pojedini djelovi maknu I ostalo je upotrebljivo,..postoji nacinn kako se stolarija spasava od termita..

VL
AN
antonelić
20:37 03.04.2018.

precjednica je uvijek budna i pazi na sve građane hrvatske ... uz to , ona studira da bi postala doktorica nauka iako je već doktorica , ali počasna ... a crveni kmeri samo napadaju svaki pokret precjednice ... sačekajte kmeri da joj završe ispitni rokovi pa kad ona bubne šakom po stolu , namah će se blokirani odblokirati , skočiti će rejting , povećati će se narodu povratna naknada za boce na 1 kunu , svi lijekovi za djecu će biti besplatni , izgraditi će se most za čiovo ( četvrti put ) , vratiti će se mladež iz irske , nastupiti će era blagostanja ... švicarska , stižemo te !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.