Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:
Povratak na članak

'Predsjedanje je potvrda hrvatske predanosti zajedničkim vrijednostima'

Predsjednik Hrvatskog sabora ponovio je da Hrvatska "snažno podržava" proširenje EU-a te da je u "političkom, sigurnosnom i gospodarskom pogledu" to europski interes

Komentari 4

GI
giannimichelis
11:15 20.01.2020.

Obzirom da s Jandrokovićem, Junckerom i Plenkovićem ne dijelim niti jednu jedinu vrijednost, pretpostavljam da onda po njihovim kriterijima nisam Europljanin nego Afrikanac, ili možda Antarktikanac.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:26 20.01.2020.

Da li je "neovisna" država postala predsjedavatelj EU radi predanosti zajedničkim interesima ili zbog redosilijeda, pitanje je sa jednoznačnim odgovorom. To što baljezga predsjednik Hrvatskog sabora su priče za vjerodomoljubne maloumnike, zar ne?

VL
AE
a e
12:32 20.01.2020.

Predsjedanje je potvrda da smo dosli na red da predsjedamo,Njonjo ne lazi narod....

VL
PR
propalismoFranjoskroz
11:49 20.01.2020.

Sjećam se hednoga moga školskoga kolege, koji je isto tako bio neopisivo sretan i ponosan,kada ga je po abecedi dopala važna funkcija da bude dežurni higijeničar u razredu taj mjesec.Isti taj entuzijazam kao i kod nonje!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.