Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao to učiniti
Povratak na članak

Predao se nakon više od 40 godina kako bi odgovarao za zločin

Bridgforth je živio u Ann Arboru u američkoj državi Michigan pod imenom Cole Lee Jordan, oženjen je i ima dva sina, magistrirao je i predavao na lokalnom sveučilištu

Komentari 8

OB
-obrisani-
14:39 14.11.2011.

\"...tri policajca gotovo su bila ranjena u pucnjavi...\" znači, nisu čak ni bili ranjeni, nego \"gotovo ranjeni\"? da, da... tako se sudi crncima u americi...

VL
OB
-obrisani-
14:40 14.11.2011.

je v ameriki niti nakon 40 ljet nema zastare, v europi se po pisanju njemackog bilda 8uz put na koji se poziva i njemacki bundestag i vele: bild je tako pisao) jadno ubojstvo v njemackoj u prosjeku vrijedi 2,5 ljete, odnosno tuljku moras odsedeti v bajbuku, v ameriki bi tuljku dobiv ak bi samo grdo soca pogljedav.

VL
PP
pp
17:23 14.11.2011.

info_punkt da, da... tako se sudi crncima u americi... - fulao si ceo fudbal...još si u vremenu koje je davno prošlo...zadnjih desetljeća su u Americi crnci povlaštena kasta...samo sišu lovu od bijelaca...

VL
EL
ElCapitan
18:35 14.11.2011.

evo jedno pitanje ovim nasim balkanskim sveznalicama...idemo reci da pet ljudi sa istom strukom traze isti posao,,,jedan je neozenjeni muski bijelac, jedan je neozenjeni muski crnac, jedna je udata bijelkinja sa dvoje djece, jedna je udata indijanka bez djace i zadnja je neudata crnkinja sa jednim djetetom,,,tko ce dobiti taj posao i zasto, i u kojem bi redosljedu islo nakon prve osobe???? ajde da vidimo koliko ste pametni a ovo necete moci naci na internetu,,,vratiti cu se sutra u ovo doba pa vam dati odgovor>>>>

VL
TO
Toni50
18:48 14.11.2011.

Predao se nakon više od 40 godina kako bi odgovarao za zločin.. Može se reči samo jedno pod stare dane prolupao budala upropastio si život i ostamotio cijelu familiju .. Kome je sda time pomogao - \"\"\"\"\"osim trojici policajaca kojii su skoro\"\"\"\" onda bili ranjeni !!!!

VL
JA
jaruzelskia
19:26 14.11.2011.

Budala, stara. Senilac glupi. Nitko nije ubijen ili obogaljen. Sada mu budu djeci govorili \"razbojnikova djeca\', nije im za vjerovati. \"Kakav otac takav sin\".... Kaj je tu pametno? Kreten.

VL
IR
irani
06:58 15.11.2011.

Covjek ima savjest, sto je slaboumnima nepoznanica. Tesko je zivjeti s takvim teretom na dusi i covjek moze razumijeti njegovu odluku. Naglasavam rijec covjek u prethodnoj recenici.

VL
PP
pp
16:48 18.11.2011.

ElCapitan - i jesi nam dao odgovor? ja čekam već par dana :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.