Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE DVA ČITANJA
Povratak na članak

Predali potpise za obnovu Zagreba: Milanović primio predstavnike zeleno-lijeve koalicije

Važnim smatraju, rečeno je na sastanku, da zakon ide u dva čitanja kako bi se donijelo kvalitetno i održivo rješenje uz sudjelovanje strukovnih organizacija.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
15:28 17.07.2020.

Svi nasmijani i sretni. Razdragani.

VL
CA
carlitobrigante
15:32 17.07.2020.

Koja elita.........

VL
Avatar film
film
17:43 17.07.2020.

svi mi koji radimo s bojama znamo koja boja se dobi kad se pomješaju zelena i crvena ....

VL
BE
berija
16:38 17.07.2020.

1. Kako vam Milanović može u tome pomoći? S Plenkovićem niste htjeli razgovarati. 2. Ako je Zagreb VAŠ, vi platite štetu. Zašto, ako je Zagreb VAŠ, pitate novce i onih koji vam nisu "ideološki prihvatljivi", od ultradesničara, homofoba, "protivnika ženskih prava", kockoglavih, krezubih, nove emigracije koja nije ljevičarski nastrojena, stare emigracije...?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.