Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova utrka
Povratak na članak

Predajom ostavke završila era Therese May koju će povijest pamtiti po brexitu

May je u petak službeno izvijestila stranku da daje ostavku na dužnost predsjednice.

Komentari 6

TO
Toni66
20:08 07.06.2019.

Predajom ostavke završila era Therese May koju će povijest pamtiti po brexitu i kako je umirovila ( poslala u mirovinu puno diplomata !) Te riješila slučaj mazanja agenta a strašnim brašnom ruske produkcije . Dok znamo kako Američko brašno djelujeje ako ne možeš da mažeš poglavicu S. Koreje možeš pametnog rođaka koji je vjerovao da ga zaista vole demonkrati !!!

VL
I1
ing-12345
18:13 07.06.2019.

Teresy May povijest će zapamtit kao najgoreg premijera u povijesti Velike Britanije a koja je željela negirati volju britanskih birača izrečenu na demokratskom referendumu da izađu iz tamnice naroda zvane EU.

VL
TO
Toni66
19:44 07.06.2019.

Predajom ostavke završila era Therese May koju će povijest pamtiti po brexitu , ne smo naročito po visokoj inteligenciji . Ili najinteligentnijoj osobi među demokratima cijele Eu + Amerike ako čemo malo biti pošteni . Dok Amerika i nakon 22 godine i milionski skupe istrage ne znaju dali im je Putin izabrao predsjednika Tramponju ..Ili ne ?. Naravno ona je znala u roku 1o min da je <Putin krivac i da koristi bojne otrove nad svojim agentima koji su englezi mi postali super otporni jer imaju Veliko Britansku liječniku pomoč te ozdrave za 3 dana i 3 još na promatranju . Ali zato se odmah muški odgovori Rusiji. Protjerivanjem krivaca -diplomata ... Nadalje da je poslje toga izluđena uzbuđena sa Drekxitom tako da ju nimalo ne smeta ubijanje novinara ne smo Saudijskog nego i Američkog državljanstva i to u Saudiiskoj Ambasadi u Turskoj . Dokaz da je totalno mozak izlapio nakon toga problema kojeg ne zna niti EU niti ona kao nekada najpametnija žena svijeta da to riješi. Išli su nešto raditi izići i EU kad su izišli kao guske u maglu izgubili su totalno orijentaciju gdje kuda sada ; kad Merkelica više sa njima ne vlada !!! ODGOVORI 19:39 07. 6. 2019.

VL
DO
domxerex
20:26 07.06.2019.

Pametni kažu - pazi što želiš možda ti se i ostvari. Željeli su izaći iz Eu i dobili su. Sada im se to ne sviđa. Neka podnesu zahtjev za ulazak i prođu cijelu proceduru. To me podsjeća na naše komšije koje su željele živjeti bez svojih susjeda hrvata. Prvo su ih protjerali. Sada žive posvuda i tko zna gdje bez svojih susjeda hrvata ali hrvati su se vratili na svoje oni su samovoljno otišli. To spominjem da ne bi neki naši urbani poslije tvrdili da smo mi otjerali engleze iz EU. Mogli bi za to optužiti ustaše, hercegoce, krezube desničare, klerofašiste, Matkičku, Mamića. Franju i tko zna tko im sve padne na našmrkanu pamet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.