Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoki dužnosnik Fataha:
Povratak na članak

Predaja vlasti u Gazi nailazi na 'zapreke'

Palestinski islamistički pokret Hamas koji od 2007. kontrolira palestinsku enklavu, trebao je 1. prosinca predati vlast palestinskoj vladi na temelju dogovora o pomirbi koji su palestinske suparničke skupine u listopadu postigle u Kairu, a rok je potom pomaknut na 10. prosinca

Komentari 3

Avatar superhik74
superhik74
00:48 11.12.2017.

Jedna od zapreka su i zrakoplovi F-16 Barak koji ih malo bombardiraju, ali bez brige par isluzenih komada ce uskoro utrpati nama pa bi mozda malo manje bomba palo na koncentracijski logor zvan Gaza.

VL
IB
ibiza
22:18 10.12.2017.

Ma oni ni sami neznaju sta hoce... i oni moraju sa Izraelom razgovarat i problem rijesavati a ne sa susjedima

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
22:58 10.12.2017.

Problem Hamasa i Fataha je jedino na koga ce glasiti cek koji mjesecno godinama primaju od Amerike i svijeta. Vrhunska korupcija je i bila razlog da se Hamas odvoji od bivseg Arafatovog Fataha, i u oruzanoj akciji ih protjera saa Gaze. Od svega sto se dogadja ovih dana u tom dijelu svijeta je zapanjujuca tisina od strane Hezbolaha iz Libanona, vec dugo najzescim oponentima Izraela. Sve ima cijenu pa tako izgleda i Hezbolah, ili im je jos pre-svjeze pamcenje gobitaka i razaranja od svoje zadnje konfrontacije sa Izraelom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.