Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Janša u Eu parlamentu
Povratak na članak

'Pred vama stoji zadnji novinar koji je u Sloveniji bio zatvoren'

Janša je poslušao savjet predsjednika Pahora da bude manje grub i ne ruši imidž Slovenije

Komentari 4

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
16:01 07.07.2021.

Boli njih briga za vladavinu prava , njih boli sto je Gorenje prodano Kinezima , a Japanci su izgradili veliku tvornicu za proizvosnju robota , sto se u Sloveniju ne moze uvesti staro povrce i trulo meso iz Nizozemske , to njih boli , inace bi uveli sankcije Kini ili Turskoj , zasto bi u Sloveniji bile vrijednosti legalizacija droga , prostituke u izlogu , ili stranka pedofila , ???

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
16:22 07.07.2021.

Bravo za Janšu, političar koji za razliku od briselskih potrčkala u RH (tu mislim na trenutnu vlast i većinu oporbe), štiti interese većine slovenskih građana

VL
JO
jorgen
16:05 07.07.2021.

Oprostite što nisam primjetio da je EU parlamentarce nešto puno dirnulo, niti su tražili sankcije za bivšu članicu Veliku Britaniju, koja dan-danas u zatvoru bez presude i dokazane krivice drži Juliana Assangea. Dakle prije ćete slati u Sloveniju delegacije kako bi nešto iščeprkali ili režirali - nego drznuli se spočitati ilegalan progon Assangea državi s kojom bez problema sklapate nove trgovinske, financijske i sigurnosne ugovore.

VL
Avatar Belski
Belski
08:20 08.07.2021.

Kad človik vidi gdo napada Janšu onda zna da Janša beseda pravu rič.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.