Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Početak medicine'
Povratak na članak

Pred obilježavanje dana hitne pomoći: Još se može popraviti mnogo toga

Hitna je početak medicine. Kvalitetnu i organiziranu hitnu trebamo svi i zato se moramo potruditi da takva i bude, ističe Šota

Komentari 3

Avatar mirica19
mirica19
11:18 27.04.2015.

Pošto sam, nažalost, imala iskustva i s hitnim prijemom i s hrvatskim bolnicama, mogu reći da je to daleko od idealnog, i da tu ima puno, puno posla. No nisam primjetila da je Varga učinio ikakav pozitivan pomak osim što se dodatno zakoplicirao kompletan sustav. Nažalost, jednom sam imala priliku vidjeti kako čovjek s moždanim čeka da za prime više od tri sata, i to u bolnici koja je proglašena najboljom u Hrvatskoj. To definitivno nije ono što ja želim za svoju budućnost, a niti za budućnost svoje djece.

VL
MX
Mister X
09:53 27.04.2015.

O čem se ovdje blebeće ? Tko je imao prilike da sjeden u kola Hitne i da ga voze iz nekog sela 50-tak km sa teško bolesnim ili stradalim ozlješenim pacijentom. Pa da vidi kako se fura bez amortizera kao u seljačkim kolima po rupčagama . I koliko si sretan da dodju i za vuru sretan si da pacijent preživi turu= torturu prevoza ! Tko je to u realitetu zato neće da naprave zakon majstori samo zakon za plaćanja, ne postoji Zakon stavke koje bi se morale uvažavati kod nabavke i kupovine adekvatne opreme... Žalosno primitivno ali Balkanski preuzeto od susjeda koji nisu EU !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.