Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORH
Povratak na članak

Prebacivanjem novca bankarica klijentima ukrala 370 tisuća kuna

Bankarica je optužena da je od 10. prosinca 2009. do 22. studenog 2011. oštetila devetero klijenata banke kojima je s računa uzimala kune i devize i pritom krivotvorila potvrde o obavljenim transakcijama.

Komentari 4

DU
Deleted user
18:03 30.03.2016.

Što se radi o maloljetnoj osobi da se ne objavljuje ime i prezime? Ili je to namjerno radi "viših" interesa?.

VL
OS
osica
16:59 30.03.2016.

"Oh, jadna sigurno je maloljetna jer nema ni inicijala". Bivšeg je napustila jer "koji muškarac voli ženu, koja mu na račun uplaćuje lovu, a on misli da je iz bord .....a ne iz banke."

VL
DE
demokršćanin
17:29 30.03.2016.

Malo je i ukrala.Koliko su oni neanonimni koji su se svakodnevno pojavljivali u medijima oštetili sve nas pa im se do danas nije sudilo ( a možda nikada ni neće).

VL
Avatar deziderij
deziderij
09:41 31.03.2016.

DORH = državna organizacija razara HRvatsku. Kakva je to ustanova ? Tko normalan može vjerovati u bilo koju instituciju banana države HR ? Tko uopće može vjerovati u ovu državu kao takvu ? Pa tu se pljačke i lopovluci događaju kao na pokretnoj traci iz dana u dan a vjerojatnije iz sata u sat. U što se pretvorila ova nakarda od države ? Ali u što će se tek pretvoriti mama mia ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.