Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE LI KEQIANG
Povratak na članak

Pravnik i ekonomist želi od Kine stvoriti prvu industrijsku silu

U Kini je poznat kao političar koji se zalaže za prava i dobrobit onih koji se nalaze najniže na društvenoj ljestvici i zato jer je i sam u neku ruku došao iz takve sredine. U državi je zadužen za financijsku, gospodarsku i vanjsku politiku, nacionalnu sigurnost i provođenje sveobuhvatnih i dubokih reforma.

Komentari 5

ZI
zip123
10:39 11.04.2019.

Imamo i mi ekonomiste i pravnike,ali im nesto neide zadnjih 30 godina.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
04:38 11.04.2019.

Ako pogledamo porast kineskog BDPa u zadnjih 30ak godina , lako je zakljuciti da bi trebala biti prva ekonomska sila do negdje 2022.Ali oni koji su sad prvi, nemogu se pomiriti sa tom cinjenicom pa su usli u trgovinski ratat sa. Kinom ( koji ce izgubiti). ..Zapad vam nudi 2 kofera za mlade ljude a Kinezi puno bolje.Tito je zaduzio Kinu , a vasa sreca sto je on bio Hrvat .

VL
SS
sokac sa drave
12:13 11.04.2019.

Ma nezna on nista on radi za svoj narod ,za sirotinju .Kaj je ponorel treba ga upoznati sa Sanaderom i lijepim Clounijem Vidosevicem da ga oni malo skoluju da ga upute na pravi put kapitalizma da zaboravi socijalizam da mu kazu da je to propalo da mu pokazu sve svoje sto su stvorili velikim vlastitim rastom i velikom zrtvom .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.