Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.12.2015. u 13:21

Zoran Vinković, gradonačelnik Đakova, kaže kako je na trenutak pomislio da je počeo treći svjetski rat kada je došao na izvanrednu konferenciju za novinare u povodu optužbi za diskriminaciju djece koja koriste gradsko klizalište

Zoran Vinković, gradonačelnik Đakova, kaže kako je na trenutak pomislio da je počeo treći svjetski rat kada je došao na izvanrednu konferenciju za novinare u povodu optužbi za diskriminaciju djece koja koriste gradsko klizalište. Vinković, koji takav interes medija nije doživio još od dana kada je iz SDP-a prešao u HDSSB, tvrdi da nije htio nikoga diskriminirati i da sekularnost države nije ugrožena time što je lokalna župa u suradnji s gradskim komunalnim poduzećem osigurala katoličkoj djeci koja dolaze na zornice besplatne ulaznice.

Klizalište je besplatno i za socijalno ugroženu djecu koja nemaju pet kuna za ulaznicu i pet kuna za najam klizaljki, brani se gradonačelnik od napada aktivista udruge za zaštitu ireligioznih osoba Protagora. No prava novinska priča nije u ulaznici od pet kuna koju ne plaćaju katolička djeca, nego se krije ispod đakovačkog leda. Reporter Novog lista pored đakovačkog klizališta razgovarao je s invalidom Antom Kepićem iz Piškorevaca koji je platio ne pet kuna za klizanje, nego nešto veću kaznu za pogrešno parkiranje. Klizalište je, naime, postavljeno preko sedam parkirališnih mjesta za invalide. Ali za njihova prava u ovom slučaju još nitko nije podigao glas.

Komentara 3

Avatar lojzek1
lojzek1
15:40 11.12.2015.

Jurkoviću, ne čini li ti se da si ostao nedorečen?

Avatar lojzek1
lojzek1
15:41 11.12.2015.

Jurkoviću, ostao si nedorečen. Ovo ti partija neće platiti.

CI
ciro1993zg
16:21 11.12.2015.

Što je, pjesnik time htio reći?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije