Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan borbe protiv homofobije
Povratak na članak

Prava LGBT+ zajednice u Europi u opadanju. Zamijećen napredak u BiH i Sjevernoj Makedoniji

Pod premijerom Viktorom Orbanom, Mađarska je iz ustava izbacila istospolne brakove, učinkovito je zabranila posvojenja gay parovima i zakonsko priznanje transrodnih osoba, dok homoseksualnost često prikazuje kao zastranjenje, prenosi Reuters.

Komentari 6

JM
Jack_Meoff
12:59 17.05.2021.

Tko god se ne slaze s njima samo mu naljepe etiketu homofob

VL
DU
Deleted user
12:14 17.05.2021.

Opet ovi!!! Imate i dalje više prava no svi drugi... Osim toga: plandemijom su mi političari uzeli SVA prava: ako ja idem na ulicu protestirati, odmah je tu policija sa vodenim topovima. Ovi protestiraju bez problema! I tko je tu onda ugrožen???

VL
DU
Deleted user
12:12 17.05.2021.

Jesu cjepljeni ovi pederi oni imaju prava a mi normalni nemamo

VL
JO
jorgen
17:14 17.05.2021.

"homoseksualnost se često prikazuje kao zastranjenje" - ali to i jest. Gdje je problem, priroda ima svoje anomalije. Nema ničega krivoga u tome jer je dio materijalne nesavršenosti. Evolucija i reproduktivna metoda životinjskih vrsta dokazuje što je glavna linija i što rezultira uspjehom za daljnji razvoj vrste - sjedinjavanje muške i ženske jedinke. I gdje je problem ako tu biološku činjenicu istaknemo, pogotovo ako odolimo iskušenju mržnje prema pripadnicima anomalije? Zašto je zabranjeno isticati biološke činjenice? Da li će doći dan kada više nećemo smjeti reći da je vani sunčano? Da je cvijeće lijepo? Možda i idemo u tom smjeru, jer može se primjetiti da npr. u Švedskoj utvrditi da je žena lijepa može rezultirati sudskom tužbom za seksualno zlostavljanje.

VL
NO
nogogaz
12:24 17.05.2021.

Nije svaka ljubav nalik Bozjoj Ljubavi!

VL
NO
nogogaz
12:23 17.05.2021.

Samo se pitajte, kako nas dragi Cro Bog gleda na ove...?!?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.