Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prava istina o ratu se skriva, ovaj podatak to dokazuje

Ovo je prvi rat koji se vodi i na društvenim mrežama, a ondje ne trebate prave vojnike kao na bojišnici, mogu biti i izmišljeni. Svi smo mi moblizirani u ovom ratu, neprijatelj nadire iz zaslona smartphonea

Komentari 18

ZB
zbisko
13:44 09.04.2022.

Rusofili idite u Rusiju i ne vraćajte se

VL
DO
Domi
14:10 08.04.2022.

Boris Beck je izvanredan komentator no trebao je izvesti i zaključak da jos uvijek ima puno rusofila kojima je kriminalac Putin idol.

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
15:05 08.04.2022.

sve točno, vidi se u komentarima članaka navala srpskih trolova koji brane rusku agresiju na ukrajinu i njihove zločine!

VL
Avatar Kikazaru
Kikazaru
15:38 08.04.2022.

Zato svaka daljnja, ili predhodna "istina", nemaju smisla. Tko je napao koga? To je jedino relevantno.

VL
Avatar uputnik
uputnik
07:53 09.04.2022.

33 od 41 zaposlenika ruskog veleposlanstva moraju napustiti Sloveniju.

VL
Avatar Cantor
Cantor
14:53 08.04.2022.

Kada već spominjemo Katyin upravo zbog njega je ubijen Wladislav Sikorski u namještenoj zrakoplovnoj nesreći. Jer nije mogao otrpjeti laži zapadnih saveznika i šurovanje sa Staljinom. Povijest se očito ponavlja sa starim akterima i novom scenografijom. Jedino su laži ostale iste...

VL
VO
vorda400
07:43 09.04.2022.

Za "početak istine" treba pitati Obamu tadašnjeg podpredsjednika Bidena i njegovog sina Hunter Bidena za vezu sa glavnim energetskim holdingom Ukrajine a dalje se isto može pitati Hunter Bidena zašto njegova firma u Kini ima povlašten status a povezana je sa špijunažom i prodajom podataka kineskoj vojsci Zanimljivi su datumi početka pobune u Ukrajini sa istragom FBI oko toga i nakon promjene ukrajinske vlasti prestaje suradnja u prikupljanju dokaza protiv mirotvorca Obame i Bidena Zbog ovog je po meni Putin najveći glupan koji je popušio američku igru i uvukao se u ovaj rat a sve je mogao ekonomski riješiti EU je ovisna o ruskim resursima i nije bila naklonjena Ukrajini baš zbog korupcije i kriminala a sad iz čiste politike joj kao daju potporu a to budemo vidjeli kad dođe na glasanje tko bude uopće glasao za primanje Ukrajine u EU prije svih država koje godinama pokušavaju dobiti poziv

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:13 09.04.2022.

Koga više briga za ukrajinu. Nikog. Svjesni su toga, pa se krenulo sa snimkama navodnih zločina rusa. Uz medijsku paljbu. Samo, snimalo se ruske tenkove po ulicama, direktni prijenos, a ova zvjerstva nisu snimili.. 4 dana nakon odlaska rusa, pojavljuje se vijest, slike... Kramatorsk, isto, ekipa ima 4k kamere, a objave video lika koji trči među ljudima u rezoluciji 320x200. Hajte, prodavajte tu priču svojim bebačima. Propaganda malo teže kategorije. Zašto ne dozvole ruske medije? Čega se to zapad boji? Istine?

VL
MA
marijanastoch
15:42 08.04.2022.

Dosad sam vidjela snime ukrajinskih zlocina, ni jedan ruski. Uz sve kamere uokolo

VL
ZL
zlatkouvanovic
15:26 08.04.2022.

Britanci-Englezi su tajno plačeni s tonom ukradenog partizanskog zlata u suradnji s zločincima Brozom i Staljinom, za isporuku izbjeglica i zarobljenika, poslije rata koji su večinom bili eliminirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.