Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva sramota

Pozvali spasioce zbog stvorenja ispod kreveta pa se osramotili kada su otkrili o čemu je riječ

krevet, ispod kreveta
Foto: Thinkstock
16.09.2017.
u 12:26

Ružičasto 'stvorenje' s prugama toliko je uplašilo ukućane da ga sami nisu mogli ukloniti pa su pozvali stručnjake za životinje

Službu za spašavanje pozvala je jedna obitelj iz engleskog grada Coventryja kada su ispod kreveta ugledali nešto što je izgledalo poput guštera.

Ružičasto 'stvorenje' s prugama toliko je uplašilo ukućane da ga sami nisu mogli ukloniti pa su pozvali stručnjake za životinje.

Kada je spašavatelj Vic Hurr došao u kući u zavukao se ispod kreveta imao je što i vidjeti.

Zavukao se ispod kreveta i primijetio da se gušter uopće ne miče. Pošto nije bilo svjetla trebalo mu je malo duže da shvati da se uopće niti ne radi o gušteru već o prljavoj čarapi.

– Savjetovao sam mladoj djevojci koja koristi tu sobu da je ubuduće čisti i slaže svoj čarape – kazao je Vic Hurr dodajući kako je obitelji zbog cijele situacije bilo jako neugodno. 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:50 16.09.2017.

Prvorazredna i udarna vijest posredeovana preko navodno najbojega hrvatskog lista. Nema kaj. Mašala.

HR
hromcan
14:57 16.09.2017.

Koja vjest ,treba nagraditi novinara i to povećim iznosom jer to je sam vrh novinarstva. STVARNO STE JADNI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije