Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Poznatog stručnjaka oduševio video: 'Ukrajinski pirotehničari deaktiviraju bombu s dvije ruke i bocom vode'

Ilustracija
UKRAINE STATE EMERGENCY SERVICE
09.03.2022.
u 23:54

Zapanjujuća hrabnost - napisao je Lister.

Rat u Ukrajini zbog razvoja tehnologije i društvenim mrežama se događa uživo. Upravo je to omogućilo ljudima iz najdaljnjih kutaka zemljske kugle vide trenutke užasa, razaranja, ali i nevjerojatnih događaja koji bi se u suprotnom spominjali samo među suborcima.

Upravo je po svemu sudećem jedan takav objavio poznati američki stručnjak Charles Lister. Ugledni pisac i direktor programa Sirija, protuterorizam i ekstremizam na Institutu Bliski istok podijelio je na Twitteru video koji navodno prikazuje kako ukrajinski pirotehničari deaktiviraju rusku bombu s bocom vode.

- Ova ruska bomba može uništiti zgradu do temelja, a ovi ukrajiski pirotehničari je deaktiviraju s dvije ruke i bocom vodom, dok granate padaju u blizini. Zapanjujuća hrabnost - napisao je Lister.

 

Napominjemo, u ovom trenutku ne postoji službena potvrda da je uistinu riječ o ukrajinskim pirotehničarima.

Podsjećamo, otkad je počela ruska invazija, Ukrajinu je napustilo dva milijuna ljudi. Brojni gradovi su granatirani, a ljudske žrtve su znatne. Dosad su održana tri kruga pregovora i ostvarena su tek "blaga poboljšanja", a pregovore će nastaviti ministri vanjskih poslova, ruski Sergej Lavrov i ukrajinski Dmitro Kuleba koji se planiraju sastati u Turskoj u četvrtak.

ž
Ilustracija
1/47

Svjetske države nastavljaju s uvođenjem sankcija Rusiji, SAD je najavio da će potpuno zabraniti kupovinu ruske nafte, a Rusiju napuštaju velike zapadne kompanije poput Coca-Cole, Starbucksa, McDonald'sa... 

VIDEO: Nuklearka u Černobilu ostala bez struje, Rusija granatirala dječju bolnicu i rodilište, EU uvodi nove sankcije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije