Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTA KVALITETA, NOVO RUHO

Poznati Hrvati o portalu Večernjeg lista: 'Nezaobilazni početak i kraj svakog dana'

Foto: Luka Stanzl/Patrik Macek/Marko Lukunic/Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
13.01.2023.
u 13:13

Sve kompleksnosti izazovnih vremenima u kojima živimo su lakše nego ikada uz medij koji se uvijek drži najviših novinarskih standarda, a istovremeno je pokretnik trendova pred kojima nitko ne može ostati ravnodušan.

Nema dana bez Večernjeg lista. Nezaobilazan dio djetinjstva mnogih generacija Hrvata uključuje virkanje preko ramena svojih roditelja da pročitaju što se događa u zemlji. Danas to isto rade neke nove generacija mališana, ali ovaj puta virkaju na mobitel svojih roditelja.

Portal Večernjeg lista krenuo je s radom 8. veljače 1999. godine, prije gotovo 25 godina. Od tada pa do danas čitatelji su mogli uživo pratiti najvažnije događaje u Hrvatskoj i svijetu, propitkivati svijet oko njih u fantastičnim reportažama, ulaziti u srž problema u analizama stručnjaka i otkrivati nevjerojatne živote i sudbine.  Vecernji.hr približio je čitateljima sve kompleksnosti današnjih izazovnih vremena bez da je smanjio svoje najviše novinarske kriterije.

Portal Vecernji.hr uskoro će osvanuti u novom ruhu, ali ljubav koji njezini čitatelji imaju najbolje se može osjetiti i u riječi poznatih Hrvata.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

"Vjerni sam čitatelj portala Vecernji.hr, čitam ga svaki dan. Naravno da želim znati što se događa u Hrvatskoj i svijetu, no prije svega bih kao glazbenica željela pohvaliti vaše glazbene novinare Samira Millu i Hrvoja Horvata, koji su više puta pokazali koliko se razumiju u glazbu. Horvat je jedan od rijetkih glazbenih kritičara koji ima svoj stav, i zna nam objasniti zašto neki album valja. Nadam se da ćete nastaviti s kvalitetnim tekstovima i dalje", kazala je legenda hrvatske glazbe Zdenka Kovačiček.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"Naravno da pratim portal Večernjeg lista i meni je savršen. Najviše čitam tekstove o nogometu, ipak je to moj fah, ali pogledam i sve ostale vijesti iz sporta, politike, društva... Volim se informirati, a na vašem portalu to mogu jako brzo jer je sve pregledno. Portal mi je sad pogotovo zanimljiv i služi mi za informiranje jer sam u bolnici, vezan za infuziju pa usput čitam Večernjakov web", rekla nam je trenerska legenda Miroslav Ćiro Blažević.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

"Vecernji.hr je nezaobilazni početak i kraj svakog dana, pogotovo danas kada često nemamo vremena, pa želimo na brzinu ostati informirani. Vaš je portal poznat po točnim i pravovremenim informacijama, a posebno bih pohvalio i emisije na portalu Vecernji.hr, koje su profesionalno napravljene, baš kao i na svim relevantnim TV kućama", ustvrdio je Željko Bebek.

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Ja se već godinama informiram na svom mobilnom telefonu zahvaljujući Večernjakovoj aplikaciji koja zapravo povlači sadržaje s Večernjakova portala. To mi je najbolja informativna platforma jer mi stalno iskaču pop-up obavijesti, a ja onda biram koje ću sadržaje čitati. Dakako, najviše me zanimaju sportske vijesti, a kada brat Valent i ja osvojimo nešto onda napravim "screenshot", kazao je dvostruki olimpijski pobjednik i šesterostruki svjetski prvak u veslanju Martin Sinković.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Čitam svakodnevno vaš portal, pogotovo onda kada se želim opustiti. Ne želim se zamarati lošim vijestima i politikom, pa na Vecernji.hr najviše čitam laganije teme. Volim pročitati neke zanimljivosti,a naravno da me i zanima što se događa u svijetu zabave i glazbe", ispričala nam je Mia Dimšić.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

"Često uđem na portal Večernjem lista, pročitam posebno sportske vijesti, da ispratim događanja posebice u Hrvatskoj i vezanih uz hrvatske sportaše. Naravno da pratim i tekstove vezane uz mene, Hoffenheim, Bundesligu i reprezentaciju, i nadam se uvijek pozitivnim riječima", naveo nam je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija

"Odrastao sam uz Večernji list, nekad uz novine, a danas i uz portal koji je postao dio naše svakidašnjice. Puno je tu svakovrsnih i zanimljivih informacija, a ja bih malo više prijenosa uživo, iako to puno ovisi i o tehničkim mogućnostima. I svakako bih volio još više sporta. A generalno gledano, želio bih i više pozitive, da bude manje nesreća, ubojstava, ratova, kriminala... Nadam se da će novi redizajnirani portal Večernjeg lista prednjačiti u toj pozitivi",  ispričao nam je Dubravko Šimenc, hrvatska vaterpolska legenda.

Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

"Vecernji.hr je moja dnevna rutina, gotovo da ne mogu ni zamisliti dan bez posjeta vašem portalu. Uvijek aktualni, uz dobre intervjue i kolumne", kazao nam je hrvatski glazbenik Ivan Dečak.

24.10.2022.,Zagreb, SC Lucko, hrvatski gimnasticar, Tin Srbic prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Liverpool, odradio trening te dao izjavu za medije. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

"Nije da sam neki veliki fan čitanja na internetu, ali portal Večernjeg lista često znam pogledati. Sviđa mi se kako su rubrike raspoređene, a mene naravno najviše zanima sport. Uvijek pogledam koji su tekstovi najčitaniji pa to obavezno otvorim i čitam. I da, Večernji list ima najbrže informacije i to je jedan veliki plus", ustvrdio je Tin Srbić, najbolji hrvatski gimnastičar

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije